defensywny pomocnik

chwal01 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.01.2012, 22:49    Pytanie
szukam defensywnego pomocnika cena maks 20 mln euro. polecacie kogos

Winiar123 Partyzant

0
11.01.2012 22:54    #1
Long Island Iced z!

hapek Partyzant

0
11.01.2012 23:00    #2
YANN M'VILA , KARA

Azi Partyzant

0
12.01.2012 19:23    #3
[quote=hapek]YANN M'VILA[/quote]
Nie wiem jakim cudem ale udało mi się go kupić za 3M. Co mnie dziwi bardziej to fakt że poza moim klubem nie było na niego chętnych, a on nie miał gigantycznych wymagań finansowych. 3 sezon Blackpool

Slayer666 Partyzant

0
12.01.2012 19:29    #4
Azi a patrzyłes na atrybuty? Gdy grałem Aston Villą to w 4 sezonie grając jeszce w Rennes dostał zapalenia ścięgna i wypadł na ponad 9 miesięcy. W dodatku miał dwuletni kontrakt i średnie atrybuty bo złamał nogę w pierwszym sezonie więc wyglądał przeciętnie i był wystawiony na 4 mln euro, więc jest to dośc prawdopodobne. A co do defensywnych pomocników to polecam Kare. Facet ma 192 cm wzrostu fenomenalne atrybuty przechodzi do każdego średniaka, dostępny za 1.3 mln , po sezonie wart 5mln i fantastycznie się rozwija. Gdy grałem Sochaux zgodził się bez gadania, lecz do mojej Atalanty nie chciał w ogóle przejśc. Natomiast dziwi mnie osoba Javiego Garci. Gośc od dwóch edycji Fm'a ma według mnie atrybuty pozwalające mu byc w czołówce defensywnych pomocników, tymczasem często jest wystawiany przez Benfike na listę transferową a sam gra bardzo przeciętnie.

Azi Partyzant

0
13.01.2012 00:24    #5
[quote=Slayer666]Azi a patrzyłes na atrybuty? Gdy grałem Aston Villą to w 4 sezonie grając jeszce w Rennes dostał zapalenia ścięgna i wypadł na ponad 9 miesięcy. W dodatku miał dwuletni kontrakt i średnie atrybuty bo złamał nogę w pierwszym sezonie więc wyglądał przeciętnie i był wystawiony na 4 mln euro, więc jest to dośc prawdopodobne.[/quote]
Zdziwię Cię - przejrzałem dokładnie jego profil i w ciągu tych 3 sezonów doznał w sumie 3 kontuzji (8,11, 8 dni). Jedyne co wpływało na obniżenie jego ceny to chęć zmiany klubu na większy. Staty ma świetne. A co więcej to podstawowy zawodnik obecnych u mnie mistrzów świata (haha ciekawe jak im się to udało :P). Kosztował mnie dokładnie 3,3M.
Z takich dziwnych cen to z pamięci napiszę tylko Valencia (ManUtd) za około 6,75M był już 2 czy 3 razy mi proponowany (niestety najpierw nie miałem kasy a potem nie mogłem się z nim dogadać co do wysokocii kontraktu - bądź co bądź to Blackpool).
Kupiłem w pierwszym sezonie w zimie Nedum Onuoha za około 5,5-6,5M (już nie pamiętam) ale przeplata on dobre mecze z kiksowatymi.
Najlepszy transfer klubu to jednak Owen Hargreaves (z wolnego transferu) który świetne broni a przy tym strzelił dla mojego klubu sporo bramek (choć do tej pory z tego nie słynął) głównie ze SF.
I tym wątkiem chciałem powrócić do tematu. Warto sprawdzić OH bo jego jedynym minusem jest w sumie leciwość.

Azi Partyzant

0
13.01.2012 21:07    #6
Kupiłem go... Valencia przeszedł do Blackpool za równe 5M (w ratach na 24 miesiace niestety) :D
Do tego zakupiłem a raczej przejąłem za darmo Afellaya z Barcelony. I takim wynikiem zakończyło się pierwsze spotkanie z ich udziałem:

Valencia - 2 bramki (pierwsze 2 więc najważniejsze)
Afellay - 2 bramki i 2 asysty (obie przy trafieniach Valenci)
Początek wymarzony :D

Potem miałem mecz z ManCity i do przerwy prowadziłem 1:0 (a raczej 0:1) ale wyskoczył mi błąd (nie wiem czemu tak się dzieje ale czasem tak się u mnie robi jak wychodzę z gry do YT czy na FB i wracam) :/

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
13.01.2012 21:44    #7
Od tego jest odpowiedni temat. Zamykam.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.