Wybredny piłkarz -> Neymar nie chce grać w Interze.

Szemek Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.01.2012, 18:37    Pytanie
Dlaczego Neymar nie chce przejść z Santosu do Interu w 2014?? Co się porobiło w tym FM, że zawodnicy tak wybrzydzają??

Dodam, że próbuję mu się "podlizać" chwaląc go w mediach, mówiąc, że jestem zainteresowany sprowadzeniem go, ale on ma to gdzieś...

Powodem może być to, że nie zagram w LM na wiosnę? W opcji transferu zaznaczyłem, że chcę go po sezonie więc to bez znaczenia, a w lidze jestem pierwszy i wszystko wskazuje na to, że obronię tytuł, więc o co mu biega?
"To tylko Internet k*rwa."

zollw Partyzant

0
17.01.2012 18:53    #20
U mnie w Juve Toni zarabiał 100 tyś euro, oczywiście go zwolniłem, patrze poszedł do romy, wszystko spoko i ok, patrze ile zarabia a tam tylko 5tyś, u mnie nie chciał obniżki zarobków do 60 -,-

Szemek Ekspert

0
17.01.2012 19:05    #21
Nie wiem, czemu Rooney chciał odejść, może Mourinho, który zastąpił sir Alexa czymś go wku**ił.
"To tylko Internet k*rwa."

yayme Partyzant

0
17.01.2012 19:33    #22
W zeszłym FMie w pierwszym sezonie za 17 mln euro miałem go w Sunderlandzie, po pierwszym okienku, to były czasy :)
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
17.01.2012 20:27    #23
Niech powrócą.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

zollw Partyzant

0
17.01.2012 20:35    #24
ten fm jest troche przesadzony, ale przez to trudniejszy i bardziej wkurwia***y

Valdi91 Młody aktywista

0
18.01.2012 01:48    #25
[quote=Jacko]Tyle, że Everton to największy rywal Live.[/quote]

Doskonale to wiem, dlatego napisałem, że wcześniej sprawdziłem jego profil - nie miał w ulubionych Live, również nie unikał Eve. Ponadto, po dobrym sezonie zająłem 3. miejsce w Premier League, więc zapewniona gra w Champions League, ale widać West Ham był ciekawszą opcją xd

Zarobki piłkarzy to również dziwna sprawa, jak np. Man City kogoś zwolni, to chcąc go zatrudnić trzeba liczyć się, że zaśpiewa tygodniówkę 250-300 tys. taki Silva, Tevez czy Balotelli. Jako, że w Eve nie mam tyle kasy, muszę często obejść się smakiem, kiedy zwalniają dobrych piłkarzy, a za chwilę idą oni grać gdzieś indziej za grosze xd

KEVINLEVRONE Partyzant

0
18.01.2012 08:54    #26
ja do man utd w pierwszym sezonie sprowadzilem goetze,ganso,raula,hulka,neymara,colochiniego,boruca i innych.na zakup tych lepszych sposob jest bardzo prosty.kupujemy gracza za ok 50mln euro , na raty na czas 48miesiecy.pierwszy sezon w man i poczworna korona.zadnej porazki,zaledwie kilka remisow i same wygrane.o bilansie bramkowym to juz nie bede pisal.gram bez zadnych pomocy...............

Snowy Partyzant

0
18.01.2012 11:54    #27
[quote=KEVINLEVRONE]ja do man utd w pierwszym sezonie sprowadzilem goetze,ganso,raula,hulka,neymara,colochiniego,boruca i innych.na zakup tych lepszych sposob jest bardzo prosty.kupujemy gracza za ok 50mln euro , na raty na czas 48miesiecy.pierwszy sezon w man i poczworna korona.zadnej porazki,zaledwie kilka remisow i same wygrane.o bilansie bramkowym to juz nie bede pisal.gram bez zadnych pomocy...............[/quote]
Taa, a później zobacz bilans klubu, będziesz kasowo ostro w plecy.

heaieono Partyzant

0
18.01.2012 12:04    #28
@KEVINLEVRONE Moze i sprowadziles a potem miesieczne straty sa tak duze jak pensja C Ronaldo za sezon. Co do zakupow to dziwna sprawa jest. Chcialem przedluzyc kontrakt z 3 bramkarzem tottenhamu dawalem mu 30 tys tygodniowo. Nie zgodzil sie, odszedl do jakiegos syfu za 5tys : D. Troche do glupie. A co do Neymara to jak dla mnie wcale on super w fm'ie nie jest. Eden Hazard juz lepiej dla mnie gra : D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.01.2012 o godz. 12:04

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.