Witam to mój pierwszy post na forum. Z Menadżerem związany jestem od 98 roku, jednak nie byłem nigdy specjalistą w taktyce, lecz tegoroczna odsłona a także poprzednia pokazała mi o co w tej grze naprawdę chodzi i jak pięknie jest stworzyć własną taktykę od podstaw. Zacząłem grać całe mecze, analizując(często zaniedbując rodzinnych obowiązków
) godzinami taktyki i formacje róznych zespołów i różnych stylów. Doszedłem do wniosku, że najbardziej pasowała by mi formacja 4-3-3 z którą odnoszę pierwsze sukcesy( mistrzostwo 10 ligi angielskiej z paroma grajkami z polski którzy pracują w zakładzie produkcyjnym marchewek w Londynie) z zespołem Woodstock Park...
Ale do rzeczy...Mam pytanie odnośnie roli środkowych pomocników w 4-3-3 ( trzech środkowych w lini) Jakie najlepsze zadania im polecić w ofensywnej grze? Standartowo jest to śp(atak) śp(automatucznie) i śp(obrona) czemu ten prawy ma zadania obronne czy jeżeli dam za zadanie temu środkowemu opcje obronną to zmieni coś w grze? A jak wy wykorzystujecie swoją 4-3-3 ? Pozdrawiam! Sory ze tak sie rozpisalem.

Najnowsze posty