Witam. Zacząłem pierwszy sezon w FM 12 Liverpoolem. To co ujrzałem w zakładce finanse było co najmniej nie na miejscu - budżet 15 milionów, transferowy - 1,5 mln. Jak to zwykle w FM zacząłem czystki, udało mi się sprzedać zaledwie dwóch zawodników. Tak, dwóch, bo nikt nie chce kupić Bellamy'ego, Aurelio czy Aggera, nawet za śmieszny 1 mln. Dałem radę bez transferów, jestem po 10 kolejce w lidze, zawodnicy się spisują. Gorzej z budżetem. Zaledwie po 10 kolejkach z 15 milionów zrobiło się 3. Powód? Co miesiąc tracę po 3-4 miliony, w ostatnim padł rekord -7,7 miliona. Zakładka wydatki: pensje zawodników 8 milionow, wydatki poza sportowe.....3,3 miliona..wydatki współpracowników 1,1 miliona. Nie podaję dochodów, są nie ważne, są niczym w porównaniu z wydatkami. Moja prośba do Was - co robić? W momencie, gdy miałem 5 milionów, zarząd chyba ironicznie dał mi 6 milionów na transfery, w ramach "stabilnej sytuacji finansowej". Proszę Was o pomoc, jakie podjąć działania, aby nie wyjść na minus. Nie chcę polecieć z klubu tylko dlatego, że Reina ma w kontrakcie 105 tysięcy tygodniowo do 2016 roku, a ja nie mogę z tym nic zrobić. Mam jedynie dwóch napastników, Suarez i Caroll, i choć ten drugi nadal teoretycznie wart 40 milionów, to nie mogę go sprzedać, bo zwyczajnie nie będzie miał kto tu grać. Cel na ten sezon to minimum 4 miejsce, aby wejść do Pucharu Mistrzów i w końcu zarobić. Ale co mi po tym, skoro na koniec sezonu będę miał 20 milinów na minusie w magazynie, a zyski z Premierleague jedynie wyciągną mnie na Zero.
HELP
HELP
Najnowsze posty