Niewidoczne bramki

WariatCFC Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.04.2012, 23:10    Pytanie
Witam, spotkała mnie dziś bardzo dziwna rzecz. Mianowicie, grałem sparing przedsezonowy, strzeliłem do przerwy 3 bramki, nie było mowy o żadnym spalonym, w tym pasku znajdującym się na dole ekranu meczowego też były bramki zaznaczone. Wynik do przerwy? 1:1 Przeciwnik nie oddał żadnego strzału na moją bramkę, w dodatku gdy chcę wejść w powtórkę, nic się nie dzieję. To samo w drugiej, dokładam kolejne 3 bramki, tym razem jednak wszystkie uznane. Potem strzelili bramkę na 4:2, w której powtórkę znów nie mogę wejść. Miał ktoś tak też kiedyś? Wyniku raczej nie odzyskam, ale chcę wiedzieć, czy te wydarzenie nie będzie występowało notorycznie w mojej karierze.

TAK, sprawdzałem spójność plików na steamie.

Pozdrawiam, wesołych świat ;)
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Gajek22 Partyzant

0
06.04.2012 23:22    #1
Nigdy z takim czymś się nie spotkałem, bardzo dziwna sytuacja.
"Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy."

"W życiu piękne są tylko chwile."

giallorosso Partyzant

0
07.04.2012 00:16    #2
Mnie też silnik tak kiedyś oszukał. Grałem mecz w Coppa Italia, roznosiłem Romą trzecioligowca Benevento 5:0.
I na tym rezultacie tablica z wynikiem meczu się zablokowała, pomimo, że strzeliłem jeszcze trzy kolejne bramki. Zostały oczywiście prawidłowo uznane, po prostu wynik stanął. Co ciekawe, w opcjach zgrywania filmu z powtórkami znajdowało się całe 8 goli wraz z ich strzelcami.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
07.04.2012 00:36    #3
Zdarzyło mi się, ale w FM 2010. To niedociągnięcie gry, nie da się tego przewidzieć, ani w żaden sposób naprawić. Po prostu czasem się zdarza, ale odpowiadając na Twoje pytanie - nie, to nie będzie zdarzać się notorycznie. W zasadzie nie powinno już nigdy więcej. A jeśli jednak, to SI, nie ty, będzie miało poważny problem ;)
twitter.com/Ceyvol

lawyer Partyzant

0
07.04.2012 09:10    #4
Ja w FM 2011 miałem taką sytuację: grałem Milanem z Interem w superpucharze włoch i przegrałem po karnych, po meczu okazało się, że wygrałem w dogrywce 3:2.

WariatCFC Młody aktywista

0
07.04.2012 09:13    #5
Dzięki za pomoc, sytuacja dziwna, całe szczęście, że zdarzyło to się tylko w meczu towarzyskim, a nie w europejskich pucharach.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution