Witam !
Po 4 sezonach spędzonych w Borussii i wygraniu wszystkiego co się da i zrobieniu dream-teamu postanowiłem spróbować zrobić udaną karierę w innym klubie. Muszę przyznać, że chce poczuć się jak prawdziwy Efemowy menadżer, czyli stworzyć taktykę pod zespół(dotychczas grałem na gotowcach
), zając się treningami, scoutingiem itd. Dobra przybliżyłem jakoś moją sytuację teraz coś apropo klubu i ligi. Więc liga - interesują mnie tylko hiszpańskie boiska( jeśli nic się nie znajdzie ewentualnie francuskie). I w Hiszpanii skłaniałbym się do najniższej ligi, która jest dostępna przynajmniej u mnie czyli te B 1 2 3 4. Ale mogą być też fajne kluby z wyższych jednak faworyzuję najniższe. Ok kraj i liga załatwione teraz czas na konkrety. W ogóle nie znam się na tych klubach, więc od razu jakby ktoś powiedział czemu są B1,B2 itd. - one są po kolei czy są równorzędne ?
Klub : fajny stadion, może być faworyt rozgrywek(mówię o 3lidze), przydałby się dobry składzik i jakieś perełki w talentach. A i jakby się znalazł jakiś potężny klub-patron to byłoby miło. Podawajcie opis czemu ten klub i jakie ma zalety (ja będę wszystko analizował). Dodam że chciałbym przy nim spędzić dużo czasu.
Uff, jeśli ktoś to przeczytał i odpowie to będę baardzo wdzięczny
.
Najnowsze posty