Strona

Przyszłość CM Rev - uwagi i sugestie

Palimpsest Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.05.2012 18:43    #91
Myślę, ze bardzo przydatną opcją było by dodanie możliwości formatowania tekstu. Nie zawsze chce mi się wpisywać znaczniki, a niektórzy mogą nie wiedzieć jak tekst pogrubić, wpisać cytat etc. Powiedziałbym, że to powinien być priorytet;) Graficzne sygnaturki też by się przydały. I koniecznie możliwość wklejania bezpośrednio filmików z YT, z tej opcji naprawdę często korzystam na innych forach.

Do tego dodać opcję scalenia postu z istniejącym tematem. Jest to znacznie przyjaźniejsze rozwiązanie niż zamykanie tematu(które też wprowadza bałagan) i odsyłanie w inne miejsce.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 11.05.2012 o godz. 18:49

@

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
11.05.2012 20:13    #92
Przecież jest możliwość taka, tylko trzeba kliknąć w ODPOWIEDZ nad boxem szybkiej odpowiedzi zamiast korzystać z tego boxa.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

0
11.05.2012 20:18    #93
Faktycznie. Czyżby występowały u mnie początki starczej demencji? ;)
@

0
11.05.2012 20:28    #94
W ogóle to proszę o opinie na temat modułu NIEPRZECZYTANYCH, komu działają (tzn. że jak wraca po paru godzinach, to widzi nieprzeczytane) a kto ma problemy (tzn. że jak wraca po paru godzinach to widzi, że ma wszystkie przeczytane).

To ważne jest dla mnie, bo coś szwankuje, ale nie mogę odnaleźć reguły, dlaczego.
powieszę się

Ceyvol Premier Rewolucji

0
11.05.2012 21:06    #95
Ja mam zawsze wszystko przeczytane, choćby mnie rok miało nie być.
twitter.com/Ceyvol

0
12.05.2012 10:17    #96
Co oznaczają krzyżyki przy niektórych tematach z suflera? Są one tam nawet gdy nie wypowiadał się nikt z redakcji.
@

Speed El Commendante

0
12.05.2012 11:16    #97
[quote="Palimpsest"]Co oznaczają krzyżyki przy niektórych tematach z suflera? Są one tam nawet gdy nie wypowiadał się nikt z redakcji.[/quote]
Krzyżyki oznaczają, że problem w danym temacie został w pewnym sensie rozwiązany, mogą pojawić na dwa sposoby:
1) Jeśli autor tematu przyzna przynajmniej jednej osobie "POST POMOCNY", czyli przyzna +1 pkt autorowi posta-odpowiedzi lub
2) Jeśli moderator/redaktor udzieli odpowiedzi lub zobaczy, że inni użytkownicy rozwiązali już problem, to wówczas "z urzędu" może także ustawić danemu tematowi, że został rozwiązany

Dzięki temu, w Suflerze "gołym okiem" widać, które tematy potrzebują jeszcze szybkiej pomocy, a które zostały już wyjaśnione. W ten sposób inni użytkownicy/moderatorzy/redaktorzy będą mogli wygodnie i szybko znajdować tematy, gdzie nie została udzielona odpowiedź. Tak jak to działało przez kilka lat na starym CM Rev, idea krzyżyków bodajże została przez nas wymyślona i wcielona w życie w 2004 roku. :)

Każdemu użytkownikowi naszej strony za rozwiązywane problemy i przyzawane punkty będą naliczane punkty - te punkty z kolei będą miały wpływ na rangę w serwisie oraz być może jeszcze inne elementy, nad którymi pracujemy (niespodzianka ;) )

Docelowo też, pracujemy nad systemem, aby użytkownik mógł zostać wynagradzany nie tylko za pomaganie na Suflerze (tak, jak miało to miejsce na starej wersji CM Rev), ale dosłownie za KAŻDĄ aktywność na CM Revolution. Mamy naprawdę ogromne plany z tym związane, to duża sprawa techniczna, ale nie poddamy się dopóki tego nie skończymy, bo myślimy, że to będzie naprawdę fajne! Spoko

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.05.2012 o godz. 11:19

Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Szemek Ekspert

0
25.05.2012 00:53    #98
Będzie coś w temacie rankingu blogów? Najlepsi i najaktywniejsi blogerzy to ciągle te same wpisy i osoby, od kilku lat. Może należałoby wykluczyć z aktualnego rankingu wpisy starsze niż ileś tam tygodni. A dla tych najlepszych zrobić osobne Hall of Fame czy coś koło tego.
"To tylko Internet k*rwa."

0
25.05.2012 12:32    #99
Blogi będą odświeżone, rankingi też. Zależy nam na tym, aby ten dział był bardziej dynamiczny, niż wcześniej. Wszelkie sugestie mile widziane.
powieszę się

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
26.05.2012 09:48    #100
Sugestii wg mnie już trochę było.
…(…)…

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.