Błędy - niski priorytet
#8. Brakuje log w manifestach na głównej stronie.
#13. W opisach plików nie ma punktorów, czyli tych kropek w których wymienia się co jest w pliku.
#16. Brak przecinków pomiędzy słowami kluczowymi po wejściu w konkretny dodatek
http://cmrev(...)012.html
#30. Taka jedna rzecz jeszcze. Jeśli w danym dziale na forum jest jakiś przyklejony temat, to mimo, że w innych pojawiają się nowe posty, na głównej stronie forum, nie widać co to za temat, jako najnowszy wyświetla się ten przyklejony. Dobrze widać ten błąd w dziale Rozrywka.
#77. Kolejna pierdółka do poprawienia, to na stronie głównej gdy tytuł tematu jest długi i przechodzi do następnej linii, to później gubi wyrównanie i mało estetyczne wygląda.
http://img83(...)0021.png
#79. Gdy klikam "Raportuj", okienko do wpisania uzasadnienia wyskakuje na dole strony, a nie pod daną wypowiedzią, co jest mało wygodne. W ogóle to ma się wrażenie na początku że ta funkcja nie działa. Poza tym okienko i przycisk "Wyślij" wyglądają dramatycznie kanciasto.
#82. Poza tym tytuł bloga i autor mogliby być lepiej rozmieszczeni
#83. W sumie to kolejna drobnostka , ot takie małe niedociągnięcie.
http://img19(...)1808.png Fajnie jak podsumowanie i ostatni post będą w swoich kolumnach, a nie sąsiednich (szczególnie te drugie).
#84. Z takich małych błędów: widok nieodebranego Donosa mógłby być wyrażniejszy, może przydałoby się pogrubienie albo coś w tym stylu
#86. gdy klikniemy na nazwę bloga danego użytkownika pokazują się nam po lewej stronie po kolei pełne kolejne teksty, wcześniej w pełni widoczny był ten napisany jako ostatni, a te poprzednie były jakby to powiedzieć "zminimalozowane",
#93. Nie wiem czy to będzie zablokowane na "nowym" CM Rev, ale jak widzę, mogę dodawać komentarze jako pierwszy pod swoim Manifestem.
#113. 2. Duży zielony przycisk na dodawanie grafik/plików zniknął. (gdzieś już o tym pisałem).
#113. 3. Gdzieś się zapodział generator zdjęć w stylu rev.
#137. Nie wiem, czy ktoś już to zgłaszał, ale podczas wysyłania donosu napis na przycisku "Wyślij wiadomość" jest za duży i się nie mieści.
#138. Taka ciekawostka. Ostatni komentarz pod moim manifestem jest z 3.06.2012 godz. 11:53 (mój). Tymczasem na głównej stronie tam gdzie jest panel ostatnich wypowiedzi wszystko/forum/manifesty/komentarze pokazuje, że ostatni post pod moim tekstem jest z 2.06.2012 godz. 22:05 (Kolazontha).
http://www.cmrev(...)#p146178
#149. 1. Dlaczego po wylogowaniu, jeszcze jakieś 10-15 minut widnieje jako zalogowany?
#149. 2. Od czasu do czasu siada mi i nie tylko mi cmrev, na różne okresy czasowe. Ostatnio pisałem na gg ze znajomymi i żadnemu nie działała strona przez jakieś 30 minut.
Zmiany - priorytety
#49. Nie ma opcji "edytuj", "usuń" pod tekstem własnego manifestu. Tekst trzeba edytować "Moje Konto" > "Manifesty" itd.
#65. Te małe okienko "manifesty polecane przez redakcję" cały czas wyświetla te same dwie propozycje, wcześniej to się zmieniało. (zapewne ma to związek z planowaną przebudową całej sekcji manifestów).
Zmiany - niski priorytet
#4. Znak @ przy nicku powinien być hiperłączem do profilu usera (na forum, przy dodatkach, itd.)
#19. w rozdzielczości 1024x768 i najnowszych czy to Firefoxie czy IExplorerze linki z prawej strony, jak i takie kluczowe przyciski jak "Logowanie" czy "Rejestracja", a także ikonki społecznościowe, wyświetlają się poza obszarem ekranu, i żeby je zobaczyć, trzeba przewinąć ekran w prawo.
#33. Przełączanie między zakładkami "Wszystko", "Forum", "Manifesty" i "Komentarze" nie pokazuje świeżo dodanych postów tak, jak to miało miejsce na Suflerze. Trzeba odświeżyć stronę żeby dowiedzieć się, czy doszło coś nowego.
#38. Nie działa przestawianie tabelek na głównej.
#43. Brak ulubionych redaktorów w profilu użytkownika,
#43. Brak listy prac w gabinecie.
#46. Nie można przejść na inną stronę w temacie na forum na górze strony, taka opcja jest tylko na dole.
#48. W donosach przydałoby się podstawowe formatowanie (pogrubienie, kursywa i akapity).
#63. Pytanie z mojej strony, bo chyba nie dostrzegłem takiej opcji - dlaczego nie można podglądać swoich manifestów w "kokpicie"?
#89. Brakuje jakiegoś przycisku np. "Więcej" pod tym boxem z manifestami, który by odsyłał do listy wszystkich manifestów.
Najnowsze posty