Wisła - malutki budżet

mqrc3l Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.07.2012, 17:26    Pytanie
Witam, z racji wolnego czasu postanowiłem wrócić do FM.
Postanowiłem zagrać Wisłą, gdyż to z nią idzie mi się najlepiej utożsamić i w ogóle, jednak na samym początku mam dość spore kłody pod nogi. Otóż dostaję od zarządu strasznie mało kasy na starcie, a chciałbym zainwestować w kilku graczy i nawet na 2-3 z wolnego transferu ledwo mi wystarcza. Obiecując 1 miejsce w lidzę dostaję tylko 500 tysięcy euro na transfery, a z tego co pamiętam jak kiedyś grałem wcześniej ta kasa była (chyba lepsza). Istnieje jakiś patch czy coś w tym stylu, które by nieco poprawiło tą sytuację Wisły?
Jeśli nie, to jakego rzędu budżetami dysponują inne zespoły ekstraklasy? Da się to jakoś łatwo sprawdzić?

maselko Partyzant

0
18.07.2012 17:32    #1
No 500 tysiecy euro to na początku maks co możesz dostać. Oczywiście po sprzedaży kilku zawodników można więcej pieniędzy uzyskać.
A w ekstraklasie to w sumie te "lepsze" zespoły , mają budżet podobny do Wisły. Z tego co pamiętam to Polonia ma około 1.5 miliona euro.

hapek Partyzant

0
18.07.2012 18:19    #2
Lech u mnie na poczatku ma 3 mln euro, ale to zapewne dzieki sprzedazy Rudneva, pograj na updacie od bartekr moze tam bedize lepsza, ale co sie dziwic przeciez wisla ma problemy finansowe bo inaczej napewno by kupili lepszego napadziora niz sikorski...

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
18.07.2012 21:17    #3
twitter.com/Ceyvol

skazi Partyzant

0
18.07.2012 22:04    #4
[quote="Ceyvol"]http://www.cmrev.com/artykuly/czytaj/Calkowicie-legalna-prostytucja-klubowa_.html

Spróbuj tego ;)[/quote]
W najnowszej wersji już chyba nie ma tak różowo, gram lechią już trzeci sezon i nigdy nie miałem drużyny co zapłaciłaby więcej niż 120tys zł za sparing ze mną.

Peps Partyzant

0
18.07.2012 23:36    #5
sztuką jest wyjść z tej sytuacji samemu a nie przy użyciu patcha ;) powodzenia

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.