Na poczatku zaznacze ze nie jestem bardzo zaawansowanym graczem jesli chodzi o FM - 2012 to moj pierwszy tytuł w ktory gralem. Na poczatku zagralem 2 sezony Blackpool zeby nauczyc sie grac, potem wybrałe Arsenal, ale było za łatwo, po transferach Llorente, M'vili i Martineza wygralem lige w pierwszym sezonie. 2 dni temu postanowilem wiec rozpoczac kariere Arsenalem od nowa, ale z zamiarem kontynuowania polityki transferowej pana AW. No i tutaj rodzi sie moj problem - czy jest w ogole w tej grze możliwe znalezienie taniego, dobrego, mało znanego na świecie pilkarza ktory mogłby sie stac za rok czy dwa podstawowym zawodkiem druzyny dającym sobie rade w takiej lidze jak PL? Pires - 8 mln, Vieira - 5 mln, Bergkamp - 2,5 mln, Henry - 12 mln, Toure - 150 tys, Sagna - 8 mln, van Persie - 3 mln, Adebayor - 8,5 mln - to tylko paru pilkarzy których sciagnal za mala kase i ukształtował AW, z czego kiedy przychodzili do Arsenalu nie mieli po 17 czy 18 lat (Jak Niang, Sanogo, Deulofeu których mozna sciagnac i wyszkolic bo maja wielki potencjał i to jest powszechnie wiadome) tylko 21-28 lat. Tak wiec jesli istnieją tacy mało znani zawodnicy w FMie, którzy mlodziencze lata maja juz za soba, nie beda kosztowali 25 mln funtow i są w stanie grac na wysokim poziomie to bardzo bym prosil aby ktos mnie pokierował w jaki sposób mam ich szukać. Jak probowalem korzystac ze souctów, i wysłałem jednego do Brazylii z pewnymi wytycznymi, to po jednym dniu wrócił z jednym raportem i tyle, jak go wyslalem drugi raz to znów wrócił z raportem o tym samym piłkarzu, moze nie umiem z nich korzystac a moze sa nieprzydatni w tej grze, nie wiem. Tak czy siak z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc
Najnowsze posty