Hej. Postanowiłem, że po małej przerwie wrócę do FM12 i trochę pobawię się w edytorze by zaktualizować składy. Po tej robocie przeszedłem więc do rozgrywki i wybrałem drużynę Juventus. Wszystko fajnie bo mam silną linię obrony jak i pomocy (przynajmniej jak na pierwszy sezon). Niestety w ataku jest problem mam Vucinicia i Matriego, których szkole na ofensywnych lewych pomocników (z doświadczenia wiem, że są tam bardziej przydatni). Więc została mi 3 napastników Del Piero, Giovinco i Quagliarella. Del Piero już jest dość stary, ale jeszcze daje rade. Giovinco nie pasuje mi do systemu i chce go wypożyczyć. Tak jak Quagliarella. I tu zaczyna się problem.
Pierwszy z nich to jest aby polecić dobrych 2 napastników. Jeden dobry, a drugi młody lecz już potrafiący zdobyć bramkę. (Z rezerw Simunić mi nie zbyt strzela.) Oczywiście też za rozsądną cenę.
Druga sprawa to problem z pozbyciem się Quagliarellego. Niektórzy chcą go wypożyczyć, ale 50-70% jego płacy to mnie nie cieszy. Wolałbym go sprzedać, ale nawet jak strzela bramki to nie zbyt są nim zainteresowani. Więc czy warto go wypożyczyć na 70% i mieć zaoszczędzonej trochę gotówki? Czy poczekać aż ktoś się zlituje i go kupi. Lub pokaże, że jest wart swoje wynagrodzenie jako napastnik Juve (w co wątpię).
Pierwszy z nich to jest aby polecić dobrych 2 napastników. Jeden dobry, a drugi młody lecz już potrafiący zdobyć bramkę. (Z rezerw Simunić mi nie zbyt strzela.) Oczywiście też za rozsądną cenę.
Druga sprawa to problem z pozbyciem się Quagliarellego. Niektórzy chcą go wypożyczyć, ale 50-70% jego płacy to mnie nie cieszy. Wolałbym go sprzedać, ale nawet jak strzela bramki to nie zbyt są nim zainteresowani. Więc czy warto go wypożyczyć na 70% i mieć zaoszczędzonej trochę gotówki? Czy poczekać aż ktoś się zlituje i go kupi. Lub pokaże, że jest wart swoje wynagrodzenie jako napastnik Juve (w co wątpię).
Najnowsze posty