2 problemy

Stalker.1255 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.08.2012, 23:21    Pytanie
Hej. Postanowiłem, że po małej przerwie wrócę do FM12 i trochę pobawię się w edytorze by zaktualizować składy. Po tej robocie przeszedłem więc do rozgrywki i wybrałem drużynę Juventus. Wszystko fajnie bo mam silną linię obrony jak i pomocy (przynajmniej jak na pierwszy sezon). Niestety w ataku jest problem mam Vucinicia i Matriego, których szkole na ofensywnych lewych pomocników (z doświadczenia wiem, że są tam bardziej przydatni). Więc została mi 3 napastników Del Piero, Giovinco i Quagliarella. Del Piero już jest dość stary, ale jeszcze daje rade. Giovinco nie pasuje mi do systemu i chce go wypożyczyć. Tak jak Quagliarella. I tu zaczyna się problem.

Pierwszy z nich to jest aby polecić dobrych 2 napastników. Jeden dobry, a drugi młody lecz już potrafiący zdobyć bramkę. (Z rezerw Simunić mi nie zbyt strzela.) Oczywiście też za rozsądną cenę.

Druga sprawa to problem z pozbyciem się Quagliarellego. Niektórzy chcą go wypożyczyć, ale 50-70% jego płacy to mnie nie cieszy. Wolałbym go sprzedać, ale nawet jak strzela bramki to nie zbyt są nim zainteresowani. Więc czy warto go wypożyczyć na 70% i mieć zaoszczędzonej trochę gotówki? Czy poczekać aż ktoś się zlituje i go kupi. Lub pokaże, że jest wart swoje wynagrodzenie jako napastnik Juve (w co wątpię).

misiek993 Partyzant

0
14.08.2012 04:18    #1
Jeśli chodzi o napastników to tym młodym może być np. Rondon, Sigthorsson, Neymar(chociaż ja go nie lubię i bym nie wziął, ale dobry jest) a jako ten dobry, główny - kup Lisandro Lopeza z Lyonu albo nie wiem, Huntelaar może się sprawdzi(ma strasznie dopakowane wykończenie i opanowanie, chyba najlepsze w grze).

elnino Partyzant

0
14.08.2012 09:24    #2
Vagner Love :)

buczek93 Młody aktywista

0
14.08.2012 09:27    #3
A moze Jordan Ayew ? 19-letnia przyszlosc Ghany w pilke kopana, Marsylia za czapke gruszek go nie odda, ale fizycznie stoi swietnie, wiec kariere zrobi. Dolozyc szlify w wykanczaniu akcji i opanowaniu i dostajesz fajnego liska w polu karnym. I ja takze moge polecic Kobeilna S (nie wiem za cholere jak sie pisze jego naziwsko, Islandczyk grajacy w Holandii/Belgii, mlody, tani, dobry). A jesli chcesz postawic koniecznie na mlodosc to oklepana trojka - Fierro, Niang, Torres :) Z francuzem moga byc problemy (czyli ponad 10 mln euro), ale meksykanow mozna wykupic za 7 mln w pakiecie. A taka kasa sie zwraca w ich wykonaniu po sezonie, jesli nie szybciej :)

stefan1984 Młody aktywista

0
14.08.2012 09:44    #4
Jest chyba inny temat od tego typu rozważań =)

Stalker.1255 Partyzant

0
14.08.2012 11:50    #5
Dzięki za rady. Na pewno z nich skorzystam. Co prawda nie wiem jak z Neymar'em bo nie zbyt chciał się przenieść. Ale widzę, że jest paru ciekawych piłkarzy. Przydałaby się jeszcze informacja czy warto wypożyczyć piłkarza na 70% ?

leo21 Młody aktywista

0
14.08.2012 12:06    #6
Jak ma nie grac to lepiej mu płacić tylko 30% a nie 100%.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.