Zacząłem grać Aston Villą i nie mogę dopasować taktyki do piłkarzy mimo że obecnie znajduje się na 3 miejscu w lidze ze stratą 7 goli złapałem 3 remisy z Tot Ever i WBA i przegrałem 1:0 z City w 8 kolejkach.Sukcesem jak narazie jest wyeliminowanie Arsenalu 1:0 z pucharu Carling.Wiem że ta drużyna ma potencjał ale nie bardzo wiem jak ją zbudować,Dość solidna obrona i bent w ataku to ich mocna strona, za to ławka rezerwowa to wychowankowie szkółki których FM potraktował po macoszemu i nie mają za dobrych potencjałów (150+) Wypożyczyłem młodego Digne z Lille z możliwością wykupu za 7.5 m ale nie wiem czy to dobry zakup.Skromny budżet jaki mi zaoferował FM nie odzwierciedla tego jakim dysponuje ta ekipa (25mln na transfery) i wzmocnień szukałem w wypożyczeniach : Sanogo,Digne,Squillaci,Jenas.Zatrudniłem również Boruca który jest u mnie numerem jeden i zanotował 5 czystych kont i stracił 7 goli.Jak macie jakieś ciekawe rozwiązania dajcie znać.Do stycznia zostały mi 2 miesiące i spróbuje się jakoś wzmocnić! Pozdro
Najnowsze posty