[quote="szkopek"]Widać, że był. 222 w skrzynce. Asystenci na twoim urlopie lubią kupować szrot. Ale skoro on ma kontrakt od 2010. Ciekawe. Wygląda na szaraka ale to niemożliwe by asystent zaoferował mu kontrakt. Nie wiem. Jakiś bug i tyle.[/quote]
Nie byłem na żadnym urlopie, 222 wiadomości w skrzynce to nic innego, jak zawodnik został usunięty z listy życzeń i że danemu piłkarzowi obecny klub zaoferował nowy kontrakt bądź raporty scoutów. Nie chodzę na urlop. Dla mnie to BUG i tyle. Ciekawe, czy komuś ze światowej sceny się tak zdarzyło. Jak to wygląda na szaraka? Przecież żadnym szarakiem nie jest. Jeśli w osiągnięciach ma wpisane maj 2010 jako dzień w którym rzekomo przybył do klubu i w biografii jest napisane "reprezentował barwy jednego klubu RC Lens", to dlaczego w historii ma wpisany tylko jeden sezon 13/14, przecież gdyby nawet był w klubie, a powiedzmy bym go przeoczył, to i tak miałby wpisane inne sezony. BUG.
Wyglądało to dokładnie tak - nacisnąłem kontynuuj, czekam chwilę, gra sobie "biegnie" dalej, wchodzę w skład, a tam zawodnik, który nigdy u mnie nie był, znajduje się w składzie, znałem wszystkich zawodników, więc zdziwiło mnie to, wchodzę w historię transferów - brak tego gościa - patrzę na inne kwestie, wszystko dobrze. Byłem ciekawy, czy ktoś tak miał. Nie silcie się już na podawaniu powodów, bo to jest bez sensu, to jest WIELBŁĄD. Poza tym w ogóle ten sejw chyba jest zabugowany, co pokazałem w pewnym momencie w galerii, bo miałem finał ligi europejskiej rozgrywać na Amsterdam Arenie, a grałem na swoim stadionie. Teraz np. grałem sparing na wyjeździe z Monaco, ich stadion to St.Louis II, wchodzę w terminarz, a tam miejsce rozegrania meczu "N", czyli neutralny, wchodzę w szczegóły spotkania, a tam stadion Monaco, więc powinno być u nich "D", u mnie "W". Coś jest nie tak.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.08.2012 o godz. 19:41
Najnowsze posty