Mam pytanie ogólne. Co powoduje, że za moich zawodników rywale płacą minimalnie więcej niż są warci, np. grając BVB za Gotze proponują mi marne 20mln funtów, natomiast ja grając Man City dawałem 60 i spotkało się to z odrzuceniem oferty. Największe talenty, piłkarze zdobywający po 40 bramek w sezonie warci np 10mln mieliby odejść za 11-13mln? Obecnie grając Barca chciałem kupić Phila Jonesa z Man Utd: jest wart 16mln a ja tutaj już im proponuję 40, grając wczesniej BVB poszedł do realu za 17.25...
Dlaczego chcąc sprowadzić zawodnika i po sezonie sprzedać go za duże pieniadze nie mam takiej możliwości? Musiałby spędzic u mnie 4 sezony żeby móc go sprzedać za godziwe pieniadze, naturalnie inwestycja i tak sie nie zwraca: kupując 17-latka z profesjonalnym kontraktem musiałem wyrzucic z klubowej kasy 15mln funtów (M'Baye Niang), a gostka sprzedałem za 18 po 3 sezonach i odjać np opłate za kontrakt dla zawodnika i agenta, premie, pensję wyszedlem jakies -3mln ...
Dlaczego chcąc sprowadzić zawodnika i po sezonie sprzedać go za duże pieniadze nie mam takiej możliwości? Musiałby spędzic u mnie 4 sezony żeby móc go sprzedać za godziwe pieniadze, naturalnie inwestycja i tak sie nie zwraca: kupując 17-latka z profesjonalnym kontraktem musiałem wyrzucic z klubowej kasy 15mln funtów (M'Baye Niang), a gostka sprzedałem za 18 po 3 sezonach i odjać np opłate za kontrakt dla zawodnika i agenta, premie, pensję wyszedlem jakies -3mln ...
Najnowsze posty