więc zaczne od początku, zacząłem grać lechem i po 7 sezonach gdzie dobrze mi szło w europejskich puchar przeniosłem się do Wolverhampton Wolves ( juz byli w premiership) i wygryałem z nimi lige i odpadłem w finale pucharu uefa. Poszedłem do Barcelony (majac juz reputacje kontynentalną) tam przez piec lat wygralem 5 razu lige, raz lige mistrzow i pare razy puchar hiszpanii. Miałem juz wtedy reputacje światową. Ale że gra taką potęgą mi się znudziła przeszedłem do pogrążonego w problemach Arsenalu. Tam miałem za cel uwaga!! awansowac do wyższej ligi, oczywiście kolejny bug gry i w miesiącu lutym (miałem 1 miejsce w lidze i raczej pewne mistrzostwo) zostalem z klubu wyrzucony za to że nie udało mi sie awansowac do wyższej klasy rozgrywek... po 2 misiącach bez pracy powróciłem na stare śmieci czyli do lecha, później patrze na sztab szkoleniowy i obok mego nazwisko reputacja jest tylko KRAJOWA
i tu moje pytania:
1. czy spadek mojej reputacjhi jest związany z tym że przeszedłem do gorszej ligii czy klubu?
2. jestem w końcówce sezonu i gram lechem w półfinale P.Uefa, i czy jak go wygram wzrośnie reputacja klubu z krajowej na kontynetalną?
i tu moje pytania:
1. czy spadek mojej reputacjhi jest związany z tym że przeszedłem do gorszej ligii czy klubu?
2. jestem w końcówce sezonu i gram lechem w półfinale P.Uefa, i czy jak go wygram wzrośnie reputacja klubu z krajowej na kontynetalną?
Najnowsze posty