[quote="realma179"]Dzięki za info lecz się odrobinę mylisz.
W FM13 Radamel Falcao wystawił się na listę transferową na własne życzenie. Ja grałem Realem, więc byłem największym rywalem jego klubu. Gdy wysłałem agenta żeby sie dowiedział o możliwościach takiego transferu odpowiedź byłą jednoznaczna ,, zawodnik w najmniejszym nawet stopniu nie jest zainteresowany przejściem do naszego klubu " Ja jednak i tak złożyłem taką ofertę. Atletico przyjęło propozycję 60 mln i odziwo Falcao CHCIAŁ rozmawiać o kontrakcie i gdybym tylko miał te 60 mln to bym go kupił
Miało to miejsce już w pierwszym sezonie w styczniu. Inną sprawą jest kupno piłkarzy Barcelony, którzy już za żadne skarby nie chcą odejść do Realu. Jednak w FM 12 Iniesta odszedł do City i po 3 latach tam spędzonych chciał rozmawiać z Realem o kontrakcie, więc taki transfer był już możliwy. Jednak nurtują mnie tacy gracze jak Messi, Alves, Busquets czy Eto. Oni gdy wysyłam do nich agenta ten mówi, że ,, kibice naszego klubu odnoszą się do tego zawodnika z pogadrą " i nawet jeśli taki zawodnik odejdzie nawet z Barcelony na ileś tam lat do innego klubu to i tak nie mogę go sprowadzić później do Realu. Myślę że to przez tą pogardę kibiców
Jak wy się do tego zapatrujecie. Jest jakiś sposób na jakiekolwiek sciągnięcie takiego zawodnika ? Z góry dzięki
[/quote]
Z tym Falcao ciekawe. Być może coś jednak zmienili w tej kwestii, bo już ktoś wcześniej również mi pisał, że udało się go kupić, więc to nie jest pojedyńczy przypadek. Jeśli chodzi o piłkarzy, którzy nie chcą z Nami rozmawiać na temat kontraktu bo grają u Naszych największych rywali, lecz gdy dany piłkarz zmieni klub, wtedy jest już dla Nas dostępny - to prawda. Pamiętam jak w FM12 grając Tottenhamem, kupiłem Wilshere'a po tym jak poszedł do City. Gdyby ciągle grał w Arsenalu, nigdy bym go nie wyrwał. Z tym pojęciem "kibice naszego klubu odnoszą się do tego zawodnika z pogadrą" chodzi o to, że takie określenie istnieje w przypadku, gdy Nasi kibice i klub nie lubią danej osoby. Można to doskonale sprawdzić w edytorze dołączonym do gry, w zakładce Naszego klubu "nielubianie ludzie". O ile dobrze pamiętam w Realu nie lubiani są zarówno Messi, Eto jak i Busquets. Ale można sprowadzić takiego zawodnika. Sam to kiedyś zrobiłem, skutek jest taki że Nasi kibice poprostu nie będą z transferu takiej osoby zadowoleni. To że Messi czy Eto nie chcą do Ciebie przyjść wiąże się z tym że nie lubią oni Realu. Obaj mają wysoką wartość "niechęci" do Realu. Jeśli dany zawodnik nie lubi danego klubu w stopniu wyższym niż wartość bodajże 50 w skali 0-100, również nie będzie chciał rozmawiać o kontrakcie, mimo iż gra w jakimś neutralnym klubie.
Najnowsze posty