Witam, otóż mam pewien problem. Gram w FM 13, Manchesterem United, składzik mam piekielny, pomieszanie doświadczenia z młodością, nie będę przytaczał składu bo nie o to tutaj chodzi, chodzi o to że mimo piekielnie mocnego składu ja mimo że strzelam bardzo mało bramek to nie stwarzam sobie żadnych sytuacji, rywal także nie. Są momenty kiedy w meczu mam pokazane dwie sytuacje, PRZEZ CAŁY MECZ! Czy to gram z Stoke, czy to gram ze Sunderlandem, czy z Norwich to zawsze jest tak samo... Bramki padają na ogół z dośrodkowań, strzałami głową. Czy bym nie grał Ofensywnie, czy Defensywnie, czy Przewagą Liczebną, czy Kontratakami, czy Kontrolą to zawsze jest tak samo. Gram już trochę w FM'a i cytując Pana Świerczewskiego "Ja mam znajomość, ja potrafię" to nie jest moja wina, taktyka na każdego rywala jest to mimo siły kadrowej ja nie mogę stworzyć sobie sytuacji... Mam wątpliwości czy to nie jest wada gry ponieważ znajomy powiedział mi że takiego problemu nie ma, może trzeba jakąś skórkę ściągnąć, może ktoś miał taki sam problem, proszę o pomoc
Z góry dzięki i,
pozdrawiam.
Z góry dzięki i,
pozdrawiam.
Najnowsze posty