Na cały mecz 2 sytuacje...

Robsio3 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.11.2012, 20:00    Pytanie
Witam, otóż mam pewien problem. Gram w FM 13, Manchesterem United, składzik mam piekielny, pomieszanie doświadczenia z młodością, nie będę przytaczał składu bo nie o to tutaj chodzi, chodzi o to że mimo piekielnie mocnego składu ja mimo że strzelam bardzo mało bramek to nie stwarzam sobie żadnych sytuacji, rywal także nie. Są momenty kiedy w meczu mam pokazane dwie sytuacje, PRZEZ CAŁY MECZ! Czy to gram z Stoke, czy to gram ze Sunderlandem, czy z Norwich to zawsze jest tak samo... Bramki padają na ogół z dośrodkowań, strzałami głową. Czy bym nie grał Ofensywnie, czy Defensywnie, czy Przewagą Liczebną, czy Kontratakami, czy Kontrolą to zawsze jest tak samo. Gram już trochę w FM'a i cytując Pana Świerczewskiego "Ja mam znajomość, ja potrafię" to nie jest moja wina, taktyka na każdego rywala jest to mimo siły kadrowej ja nie mogę stworzyć sobie sytuacji... Mam wątpliwości czy to nie jest wada gry ponieważ znajomy powiedział mi że takiego problemu nie ma, może trzeba jakąś skórkę ściągnąć, może ktoś miał taki sam problem, proszę o pomoc

Z góry dzięki i,
pozdrawiam.

Keysee Partyzant

0
16.11.2012 21:17    #1
Grałem również Man Utd, cały jeden sezon i nie zaobserwowałem takich sytuacji. Wręcz przeciwnie, pewnie jak u większości, padały wyniki niekiedy hokejowe. Zaczynając od przegranej 4-1 z Aston Villa po wygrane 5-3, kończąc często na wynikach 7-0, 8-1. Zdarzały się oczywiście mecze, w których bywało mało sytuacji, lecz były to sytuacje sporadyczne.

// Edytowano 5 razy, ostatni raz 16.11.2012 o godz. 21:18

Amikowiec Młody aktywista

0
16.11.2012 23:34    #2
Mam podobny problem we Fiorentinie- skleiłem sobie dobry składzik z zawodników o średniej wieku 23 lata, w meczu drużyna zalicza ok. 25-30 strzałów strzałów (w tym celnych 10-15), a bramek jak na lekarstwo momentami...

Robsio3 Partyzant

0
17.11.2012 00:09    #3
Nie chodzi mi tutaj o bramki, chodzi mi o pokazywanie sytuacji bo to jest przecież oczywiste że jak nie ma sytuacji to nie ma bramek... Drażni mnie to niesamowicie, bo jeśli mam Neymara Rooneya Gotzego i RVP na napadzie to jakim prawem takie Noriwch nie dostanie w dupę niżej niż 3:0. Pierwsza połowa żadnej sytuacji, 2 połowa sytuacja w 80 minucie i jak jej wtedy nie wykorzystam to koniec, remis albo leci kontrakt i leją mnie w dupę, co tutaj się w ogóle dziej! Ale cierpliwość jest bo jak słyszę że u innych tak nie ma to jest nadzieja, ale mówię jak ktoś wie jak temu zaradzić czy jakąś aktualizacje zrobić i jak to zrobić to proszę żeby to tutaj napisał ;)

XxGieno95xX Partyzant

0
17.11.2012 15:02    #4
Zespół się nie może zgrać.
Ustawiasz złą taktykę i formację. Musisz znaleźć najodpowiedniejszą dla swojej drużyny :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.