Witam. Powracam do pomysłu stworzenia ligi który opisywałem 2 lata temu, okazał się trudny do realizacjii ale spotkał się z dużym poparciem i entuzjazjem użytkowników. Temat był nierealny bo miała to być czasochłonna liga pojedynków online 1vs1 po całym sezonie- nudne i czasochłonne, do tego chciałem by została stworzona przez twórców strony na stronie, dopracowałem pomysł oraz bardzo go uprościłem. Sam wszystkim mogę się zająć TYLKO na samym forum i tu właśnie taka moja mała prośba.... Proszę o dział na forum w którym mógłbym zamieścić więcej szczegółów i stworzyć całą zabawe, która umili osiąganie sukcesów w grze. W nowym pomyśle sprawa będzie bardzo uproszczona, raportowane zostaną tylko na forum gry i osiągniecia z single player, bez zbyt rygorystycznych wymogów co do ligi, sposobu grania itp. Każdy może grać jak mu się podoba (poza jedynie stosowaniem edytora co pobieżnie może być sprawdzone na save). Punktowane i raportowane byłyby sukcesy pojedyńczych sukcesów oraz dołączonych do niego saveów. W każdej karierze do raportowania muszą one być osiągniete przez managera w grze o identycznej Nazwie Imienia i Nazwiska, co te zgłoszone przez danego użytkownika w rejestracjii / zapisie do ligi na forum. Wszystkie aspekty poddałbym do dyskusjii dla każdego użytkownika, Was administratorów, proszę tylko o formalną zgodę, bo sam zabawe poprowadze, zgoda formalna tylko po to, by komuś znowu nie przeszkadzało, albo się nie nudziło i nie zaczął bez powodu niszczyć zabawe nas prostego ludu, argumentująć złym działem albo inną śmieszną rzeczą. POZDRAWIAM FANÓW!
//Edytowano 3 razy, ostatni raz 18.11.2012, 08:48
Najnowsze posty