Witam. Ja mam podobne wrażenia co kilku moich przedmówców. Według mnie w FM 13 gra się zupełnie normalnie. W trakcie meczu 3D nie widzę żadnych poważnych uchybień, a gram już w FM od wersji Championschipów. Wyniki u mnie są bardzo prawdopodobne, tabele ligowe w innych krajach tez nie mają żadnych uchybień. Praktycznie wszędzie liderami są faworyci, a Anglii po 1 sezonie pierwsze 5 miejsc ( City, United, Chelsea, Arsenal, Tottenham ) więc sami widzicie. Ja gram Realem Madryt i każdemu słabszemu rywalowi aplikuje o kilka bramek ( 5:1, 4:1 ) posiadanie piłki praktycznie w każdym meczu ze słabeuszami mam mniej więcej 65 %.
Oczywiście mogę się mylić, nie jestem wszechwiedzący ale według mnie wszystko jest ok.
Jeśli wyjdzie łatka to może ona tylko poprawić jakość gry z cieszę się bardzo cieszę.
Mam jedno pytanie. Gdybym już teraz rozpoczął karierę, a za jakiś czas pobrał nową łatkę z tymi niby ulepszeniami ( np. silnik meczowy ) to ulepszenia te miał bym już w tej karierze czy aby one zaistniały musiałbym rozpocząć grę od nowa ?
Oczywiście mogę się mylić, nie jestem wszechwiedzący ale według mnie wszystko jest ok.
Jeśli wyjdzie łatka to może ona tylko poprawić jakość gry z cieszę się bardzo cieszę.
Mam jedno pytanie. Gdybym już teraz rozpoczął karierę, a za jakiś czas pobrał nową łatkę z tymi niby ulepszeniami ( np. silnik meczowy ) to ulepszenia te miał bym już w tej karierze czy aby one zaistniały musiałbym rozpocząć grę od nowa ?
Najnowsze posty