Po łatce nic się nie zmienia. Niby były poprawki do silnika, ale ja poprawy nie zauważyłem. dalej jest asekurowanie napastników przeciwnika do własnej bramki, stanie w obrębie 16 i nic nie robienie. no masakra. jasne wygrywam mecze jak ostatnio z turecka Galatasaray, ale co mnie to kosztowało nerwów...podchodziłem do tego meczu chyba z 10 razy, zmieniając skład, taktykę, stosując polecenia dla przeciwników i analizując raport scouta o przeciwniku i nic to nie dawało...w końcu wczoraj sprawdzałem czy pojawiła się nowa łatka, odpaliłem fm'a i zagrałem z ciekawości jeszcze raz ten mecz...ustawienie 5-4-1 bez żadnych poleceń, po prostu skład i mecz nie miałem ochoty po prostu się bawić w to...na początku meczu strzeliłem 3 bramki i zapowiadało się fajnie, ale w drugiej połowie to już po prostu masakra, nie wyprowadziłem żadnej akcji, praktycznie cały czas w obronie i robiłem co mogłem by nie stracić bramki... w końcu po tym meczu ruszę dalej chociaż przyznam, że nie mam ochoty w ogóle grać w tak niedorobioną grę...ustawiłem trening na defensywe i dałem najwyższe obciązenie bo już nie mam pomysłu jak zaradzić na te kuriozalne wydarzenia podczas meczów...
Ja po zakupie tego fm'a doszedłem do wniosku, pewnie zaraz mnie zrugacie ale trudno...czasem warto być piratem... chociażby po to by zobaczyć czy warto wydać kasę na grę...a z innej beczki...dzisiaj gry są robione mam wrażenie dla debili, niepełnosprawnych i ludzi mało inteligentnych. Przy czym nie chce obrażać nikogo...raczej twórcy gier obrażają mnie wydając chłam i żądając za niego kasy której są nie warte.
A z lekcji historii to obecny fm przypomina mi mistrza polski z amigi...o rany to była gra na tamte czasy...miód...ale gra w obronie była taka sama... obrońcy stali i się patrzyli na napastników...ale to można łatwo wytłumaczyć...grać można było zespołami od ekstraklasy do IV ligi a wiadomo jaki poziom piłki mamy w Polsce

i tym o to humorystycznym akcentem zakończę swój monolog.
Gdzie się podziały gry z lat 80' 90'??
Najnowsze posty