Ja miałem ciekawą sytuacje z zarządem prowadząc Wisłę Kraków w FM12. Dokładnie nie pamiętam, ale to był ok 5 sezon. A dokładnie jego końcówka, a więc czas robienia transferów. Mianowicie wchodzę w zakładkę transfery a tu ni stąd ni z zowąd mam pełno realistycznych transferów zawodników wartych po kilkanaście milionów funtów. Przed sezonem nikt specjalny nie chciał do mnie przyjść a tu nagle takie gwiazdy. Po czym wchodzę w zakładkę finanse i patrze, że na koncie mam ok 90 mln funtów (miałem ok 10mln). Dziwie się o co kaman. Po czym wchodzę w FM Genie Scouta i patrzę, że moja Wisła ma ponad 8000 reputacji. Byłem chwilę zdezorientowany tą sytuacją. Dopiero po jakimś czasie zorientowałem się, że doszło do zmiany zarządu. Moim właścicielem został jakiś szejk z Kairu, który oprócz super reputacji, full kasy zmaksował poziom mojej szkółki i bazy treningowej czyli 20/20. I według Genie Scouta jeśli dobrze pamiętam był w pierwszej trójce prezesów w grze. Potem parę razy jeszcze dał mi po kilkanaście milionów. Niestety po ok 2-3 sezonach mnie opuścił mimo, że odpłaciłem mu się wygraniem LM. Mimo wszystko jego obecność miała diametralny wpływ na dalszą rozgrywkę.
Najnowsze posty