Nie mam siły jestem tak sfrustrowany ze musze to napisac niby idzie mi dobrze zaczałem napoli w 1 sezonie mistrz, finał p.włoch, półfinał ligi europy po sezonie dostałem oferte od psg, przyjałem , wygrałem lige i osiganalem finał ligi mistrzów ale przez 2 sezony widzialem moze z 3 bramki z dystansu, zlatan w psg w calym sezonie strzela z 6 bramek wiekszosc jego akcji to piłka w trybuny , majac w ataku w 3 sezonie gry cavaniego laveziego zlatana i gameiro nie mowiąc ze na skrzydłąch biega juz nani z menezem i ww lavezim potrafie oddac 26 strzałow i nic u mnie 0 albo prowadze 1 i drże do samego konca o wynik proboje wszytskiego ofensywa gra w ataku na treningach nic gram w lm z valencia 4 strzały ich moich 16 wynik 2-4 . a bramki wszytsko po podaniach ze skrzydel a najlepsze jest to jak skrzydłowy wbiega sobie z boku z piłka do bramki nie moge z tego albo twórcy tej gry sa debilami bo grajac w testowe wersje nie wierze ze nie da sie tego wyłapac albo mają nas graczy w dupie i rzucaja byle co . Od tego z dupy 3d juz kulki sa lepsze nie moge patrzec juz na głupote mojej obrony koles podbiega do piłki nagle sie cofa w tym czasie przeciwnki zabiera pilke gna na bramke a obronca po chwili sobie przypomina o swoich obowiazkach, mam 3 patcha i poza paroma zmianami dalej ta gra wg mnie spowoduje [redzej zawał aniżeli euforie. Dziekuje.
p.s Miles ogarnij sie
p.s Miles ogarnij sie
//Edytowano 3 razy, ostatni raz 08.12.2012, 01:25
Najnowsze posty