Pytam się o patch...gdyż chodzi mi o silnik meczowy, a nie brak logicznego myślenia nad taktyką. Niedobrze mi się robi po tym co robi bramkarz, te bramki z ponad 40 metrów, które on często puszcza, to samo tyczy się sytuacji z ostrych kątów- nie ma realizmu ta gra w porównaniu do poprzedniczek. Przez te dwa miesiące przetestowałem wiele taktyk, swoich, innych graczy - nie ma co ukrywać silnik meczowy jest totalnie skopany: bardzo duża Ilośc kontuzji, goli samobójczych ( ba, w jednym meczu na wszystkie pięć bramek... cztery to były samobóje- i to ma być realizm?), fatalne ułożenie polskiego terminarza, gdzie w rundzie wiosennej gra się co dwa dni - to są fakty, których tylko ślepiec nie zauważa.
P.S. Prawda jest taka, że gdybym tej gry nie dostał, to pewnie bym po tym ile jest w niej bugów nie podjąłbym się rozgrywki. Nie ma co ukrywać, wielu graczy uważa, że nie warto grać przed wydaniem patcha z numerkiem trzy lub cztery...i co najsmutniejsze dzieje się tak, że z każdym numerkiem FM'a co roku więcej tych patchy, fixów itp.
P.S. Prawda jest taka, że gdybym tej gry nie dostał, to pewnie bym po tym ile jest w niej bugów nie podjąłbym się rozgrywki. Nie ma co ukrywać, wielu graczy uważa, że nie warto grać przed wydaniem patcha z numerkiem trzy lub cztery...i co najsmutniejsze dzieje się tak, że z każdym numerkiem FM'a co roku więcej tych patchy, fixów itp.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.12.2012 o godz. 21:53
Najnowsze posty