Jak ściągnąć Barriosa do Ekstraklasy

Stiivo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.12.2012, 11:27    Pytanie
Cześć.

Gram drugi sezon Legią, póki co z sukcesami. Zdobyłem mistrzostwo Ekstraklasy. W przerwie między sezonowej udało się ściągnąć Wasilewskiego z Anderlechtu oraz Artura Boruca. Obu udało się namówić do gry w Legii dzięki rozmowom w mediach. O ile z Wasilewskim nie było problemu bo nie miał wygórowanych żądań finansowych (pozbycie się Ljuboi dało zastrzyk na pensje), tak z Borucem był już fart. Nieustannie chwaliłem w mediach, mówiłem, że Legia była by dla niego lepszym klubem aż w końcu Boruc się podjarał, odszedł po sezonie na wolny transfer i z początkowych 130 tyś miesięcznie które chciał będąc jeszcze w Southamptonie zszedł do ok 30 tyś miesięcznie (!). Dalej awansowałem do Ligi Mistrzów i wylądowałem z Bayernem, Milanem i AZ w grupe. Z AZ przegrana 3:2, z Bayernem 2:1 i uwaga: wygrana na San Siro z Milanem 2:1. W międzyczasie zacząłem polować na Barriosa zgarniającego kokosy w Chinach. Chłopina jest zainteresowany grą w Legii, nawet zarządał wystawienia na listę transferową. Smarowałem w mediach, że byłby zbawicielem dla mojej drużyny. Poszła oferta - 4,2 mln euro - przyjęta. Rozmowy z Barriosem... a ta pazera chce 600 tyś miesięcznie. Maksymalnie zgodził się zejść do 525 tyś. Ja mogę zaoferować 100 tyś max. Zarząd po mimo 17 baniek w kasie nie zgadza się na podwyższenie budżetu płacowego. Co jeszcze można zrobić (wirtualną laskę?) żeby namówić Paragwajczyka do obniżenia żądań. Komuś może udała się podobna akcja to niech się pochwali, może jakoś mi pomożecie w ściągnięciu tej pazery do Legii. Nakręciłem się na niego i muszę znaleść patent. Pomocy!

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.12.2012 13:23    #1
Przy kwocie płacy miesięcznej zaznacz tą kłódkę żeby Ci piłkarz nie zmieniał tej wartości; pewnie zarząda wzrostu płacy po kliku meczach to zmniejsz to do twojego możliwego maxa i dodaj jeden rok trwania kontraktu. Zawsze działa.

Staraj się dawać max i dawaj kłódkę i dodawaj rok kontraktu. :) Za którymś razem poskutkuje ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

Stiivo Partyzant

0
19.12.2012 14:07    #2
W momencie, gdy zaznaczałem kłódkę na poziomie mojego minimum (czyly 100 tyś), kiedy on oczekuje 600 tys, następuje momentalne zerwanie rozmów z względu na zbyt duże rozbieżności. Sugerujesz, że za którymśtam razem (czyli nowa oferta, akceptacja klubu i kolejna nowa rozmowa z agentem) poskutkuje? Bo proponowałem mu już jak desperat 50% kwoty z transferu przy minimalnej kwocie odstępnego 4mln. + wszystkie możliwe premie.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.12.2012 19:12    #3
przepraszam jak masz aż 500 tys. różnicy w płacy to Ci w żaden sposób nie poradzę :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.