Problem jest trochę irytujący. W fm12 nie było z tym problemu grałeś średniakiem który zaczyna odnosić sukces twoi gracze zaczynają więcej kosztować, ściagasz młodych z dużymi możliwościami , ładnie się rozwiali i ich cena skacze wraz z zainteresowaniem innych klubów - tak było w FM12. Natomiast w FM13 w lidze polskiej jest jakaś masakra - gram Lechem zdobywam tytuły, wygrywam LM a ceny jak nawet rosną za moich zawodników to symbolicznie. Mam napastnikach full of stars grającego na maksa o którego bija się wielkie tuzy co chwila zapytując o cenne, a on ma wycenę 1,1mln euro gdy gracze na jego pozycji i umiejętnościach chodzą po 15- 20 mln. Kompletny absurd i brak realizmu. Szoku doznałem gdy wypożyczyłem do francuskiej Ligue 1 przeciętnego japończyka który z 3 gwiazdkami pałętał mi się po kadrze. Miał wycenę 550 tyś. po powrocie z wypożyczenia jego wycena wyniosła ... 12 mln euro. No komedia - liga francuska ma ceny z kosmosu ale to już była przesada. Reasumując - wycena graczy polskiej ligi nierealna nawet po osiągnięciu sukcesów - jak temu zaradzić????
Najnowsze posty