FM 2011
Mój drugi sezon w Dinamo Moskwa . Poprzedni zakończony na 3 miejscu i 1/16 finału pucharu Rosji. Skład na obecny sezon.
Bramkarze:
Władymir Gabułow - podstawowy w moim klubie, zmiennik w reprezentacji
Anton Szunin - solidny zmiennik, nie narzeka na siedzenie na ławie
Obrońcy:
Luke Wilkshire - świetny w destrukcji, słabszy w ataku, podstawowy prawy obrońca
Marko Lomić - wykonawca stałych fragmentów gry, głownie rożnych, często podłącza się do ataku, podstawowy lewy obrońca
Denis Kołodin - wykonuje karne, pewny punkt obrony, podstawowy stoper, wicekapitan
Władymir Granat - ubiegły sezon zaczął ba ławce, potem na lewej obronie, ale najlepszy jest na środku, gwarant kilku goli w sezonie
Iliasu Shilla - przed ubiegłym sezonem przyszedł za darmo, pierwsza część sezonu dobra, potem słabo, wobec dobrej postawy stoperów Kołodina i Granata żelazny rezerwowy
Nemanja Mijuskowić - młody utalentowany, środkowy obrońca, rezerwowy
Władymir Rykowski - młody rezerwowy lewy obrońca, włączyłem go do kadry przed tym sezonem
Nikita Cziczerin - jak wyżej tyle że prawy defensor
Pomocnicy:
Alexandru Epureanu - defensywny pomocnik, bardzo dobry na swojej pozycji, strzelił parę goli w sparingach, podstawowy
Aleksandr Kokorin - młody skrzydłowy, napastnik, gra lepsza niż wartości atrybutów, podstawowy prawy pomocnik, dostaje za dużo kartek
Igor Siemszow - rozgrywający, bardzo pewny, gwarantuje kilka bramek i asyst, kapitan. podstawowy gracz
Milan Badelji - młody skrzydłowy, rozgrywający, kupiłem go przed zeszłym sezonem za 4,4 mln funtów, podstawowy lewy pomocnik, wg. kibiców najlepszy zawodnik ubiegłego sezonu w moim teamie,
Aleksandr Riazancew - kupiłem przed obecnym sezonem z Rubina, prawy/lewy pomocnik, dobre wejścia z ławki w sparingach, kilka goli, asyst
Aleksiej Wasiljew - lewy pomocnik, rezerwowy, za ok. 1 mln kupiony z... nie pamiętam.... przed tym sezonem
Dymitrij Chochłow - rezerwowy defensywny pomocnik, bardzo doświadczony, chyba ostatni sezon w klubie
Adrian Ropotan - rezerwowy defensywny pomocnik, solidny
Jewgienij Baljakow - rezerwowy lewy pomocnik, kupiłem za 1,2 mln przed ubiegłym sezonem, w najbliszym okienku spróbuję sprzedać
Jurij Pietriakow - młody środkowy/defensywny pomocnik, bez rewelacji, ale solidny
Aleksandr Samiedow - prawy pomocnik, rezerwowy, ale nie zawodzi gdy wchodzi z ławki
Mitchell Donald - młodu Holender, prawy środkowy pomocnik, kupiłem przed ubiegłym sezonem za okolo 1,5 mln, rozczarowanie, rezerwowy
Napastnicy:
Guilherme - przed sezonem kupiłem z Dynama Kijów za 6,5 mln, w sparingach 12m 7g 4as, podstawowy napastnik
Nikita Burmistrow - kupiony w połowie zeszłego sezonu z Ałanii za 4,2 mln, w zeszłym sezonie 14m 8g, młody, przebojowy, podstawowy napastnik
Wadim Pronkin - młody ruski napastnik, parę goli w sparingach, talent
Ustawienie:
----Gabułow-----
-----Wilkshire---- ---Kołodin--- ----Granat----- ----Lomić----
-----Epureanu--------
-----Kokorin---- -----Siemszow----- -----Badelji------
-----Guilherme---- -----Burmistrov-----
Najnowsze posty