Nasze składy

Morethri Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.01.2013 17:33    #51
FM 12

Manchester City, sezon 2012/2013

Taktyka 4-4-2(pomocnik i ofensywny pomocnik)

Bramkarze: Hart/Zieler
Obrońcy: Maicon/Zabaleta, Hummels/ Richards/Kompany, Kolarov/Clichy
Pomocnicy: Willian/Nasri, Kroos/Elm, Dzudzsak/Coentrao, Silva/Ganso
Napastnicy: Aguero/Cavani/Falcao

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.01.2013 o godz. 17:37

Elgonzalo Partyzant

0
28.01.2013 01:24    #52
To i ja się podziele ;)
Wolves pierwszy sezon w Fm 12 już z dodatkiem przed zimowymi transferami .

Br. Smithies ( Huddersfield) i Pelagotti (Empoli)
LO Briggs ( Bolton) i Juelsgård (Midtjylland)
ŚO Shotton ( Stoke) Pearce ( Reding) Rogne ( Celtic) Duffy (Everton )
PO Vandam (Lille) i Spence ( West Ham United)
ŚP Cairney (Hull) Colback (Sunderland) LIvemore ( Tottenham) Smith ( Norwich)
LPO Calderon (Toluca) i Żyro ( Legia)
ŚPO Arslan (HSV) i Tomlin (Peterborough)
PPO Naki ( z Wolnego Transferu jeszcze) i Henry ( MIllwall)
N Armenteros (Heracles) Russell ( Dundee Utd) Sigurðarson (Jedyny z pierwotnego składu )

Każdego z nich kupiłem uczciwie bez żadnych kombinacji w Bazie , każdy chciał do Wolves dołączyć i dołączył. Dziwiło mnie że Calderon dostał pozwolenie bo z Meksyku. Ogólnie zaczynając nową rozgrywkę w FM szukam zespołu przeciętnego w najwyższej lidze , bądź dobrego z niższej, bez długów i jak najwięcej młodzieży. żaden z zawodników u mnie nie ma wiecej jak 23 lata. To podstawa. W Wolves miałem jednego godnego pozostawienia juniora , reszta powypożyczana i sprzedawana bez żalu. Za piłkarzy otrzymałem bagatela 56 mln funtów i tym budżetem i nawet może lekko większym bo kombinowałem z płacami stworzyłem zespół który jak mniemam jest w stanie zapewnić pewny awans do Premiership :) W Przedsezonowych sparingach ustawiłem wysoko poprzeczkę bo wybierałem na sparingi same zespoły z najwyższych lig o podobnym i wyższym potencjale. O dziwo wszystkie były wygrane ;) A wy jak oceniacie moją metodę tworzenia nowego zespołu jak i piłkarzy których mam obecnie w składzie ;) Jak coś chętnie odpowiem na pytania;) Ustawienie to 4-2-3-1

P.S Starałem się aby na każdej z pozycji grał piłkarz Będący Anglikiem. Nie udało mi się to tylko w przypadku LPO i N , chodź W napadzie gra Russell który jest Szkotem :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.01.2013 o godz. 01:28

lancos3-11 Partyzant

0
28.01.2013 09:54    #53
[quote="turifm"]
Napastnicy:
Aspas 7mln[/quote]

Aspas na 100 % się zwróci. Na moim savie walczy z Gaizką Toqeyro (jakoś tak to ten z Bilbao Spoko ) o tytuł króla strzelców Primiera Division :) .

Mój skład Racing Ferrol (końcówka 4 sezonu)
Florek (newgen)
Juste Vasilijevs (newgen) Schneider (newgen) Ayala
Schulte (newgen) Forte

Bangert (newgen) Kus (newgen) Lonni (newgen)
Alex/ Sznaucer (obaj newgeni)
Sznaucer to wychowanek Rozwoju Katowice co powimno zainteresować myfunnygame (czy jakoś tak ;)) Mnie w sumie też. Do Katowic mam 25 minut autem więc niemal ziomek. Kus jest wychowankiem SMS-u Łódź a Florek Gwarka Zabrze (kolejny Ślązak :) )

albundy Partyzant

0
08.02.2013 10:26    #54
FM 2011

Mój drugi sezon w Sunderlandzie. Pierwszy zakończony na szóstym miejscu. Przez cholerne Bolton i Wolves, które wygrały puchary o LE mogę pomarzyć. Zrobiłem małą rewolucję po zeszłym sezonie. Oto skład na ten sezon:

GK:
craig gordon - dobry poprzedni sezon, ale chciał odejść do większego klubu. przekonałem go że u mnie będzie lepiej, zaakceptował ale nie chce podpisać nowego kontraktu

simon mignolet- solidny zmiennik, puchary angielskie będą jego, nie narzeka

OBR:
ryan shawcross - przyszedł w polowie ubiegłego sezonu za 4,5M i z miejsca podstawowy zawodnik i najlepszy defensor w klubie
anton ferdinand - solidny rzemieślnik miał kilka słabszych meczów ale i tak podstawowa 11
jose goncalves- przyszedł przed tamtym sezonem za darmo, wybitny początek ale później przygasł, mimo to bardzo polecam
phil bardsley - pewniak na prawej w tamtym sezonie ale zabraklo błysku

micheal liddle - tamten sezon na wypożyczeniu w dundee, w tym będzie walczył o miejsce na lewej obronie lub w środku, liczę na niego jako na zmiennika
sebastian boenisch - przyszedł teraz za darmo, sparingi obiecujące, powinien wygryźć goncalvesa
kyle naughton - mój ulubieniec z tottenhamu gdy nimi grałem, czeka go walka o prawą obronę z bardsleyem
michael turner - chcialbym się go pozbyć , ale brak chetnych nawet na wypożyczenie
steven caldwell - zmiennik stoperów, przyszedł po tamtym sezonie za darmo ciekawy grajek

POM:
lee cattermole - kapitan, defensywny pomocnik opoka... łapie tylko za dużo kartek...
jordan henderson - odkrycie tamteo sezonu, dużo asyst kilka goli, ale jak to u 20 latka wahania formy
jack colback - rozgrywjący, poczatek ubiegłego sezonu taki sobie, później wyrobił się i do końca pewniak w składzie
balazs dzsudzsak - przyszedł w polowie tamtego sezonu, kilka asyst fajne rajdy, ale brak goli, zainteresowanie napoli i MU

andy reid - solidny wyrobnik i rezerwowy, grał mało ale nie zawodził
borja valero - ściągnąłem przed tym sezonem, fajne staty będzie rywalizacja z colbackiem o miejsce w 11, sparingi bez szalu
simon poulsen - dobry początek ubiegłego sezonu, ale potem reszta stracona ze względu na kontuzję, w tym sezonie raczej zmiennik
alexander farnerud - dobre staty ale słaba gra, w 31 meczach 4 asysty 0 goli, rozczarownie, chcę sprzedać ale brak chetnych
george thorne - junior z WBA, niezle sparingi, kilka szans dostanie ale cattermola nie wygryzie
gilbert imbula - to samo co u thorna ( z wyjatkiem klubu z którego przyszedł) niewielki koszt a wygląda na dobrego zawodnika

NAP:
darren bent - mój ulubiony gracz, głównie dla niego zacząłem grać sunderlandem, w tamtym sezonie w 25 meczach 16 goli i kontuzja... wróci we wrześniu
asamoah gyan - z bentem tworzą atak marzeń, w 30 meczach 18 goli i 8 asyst, polecam
fraizer campbell - niezly jako joker, od kontuzji benta zwykle grał w 11, mało goli (8) ale kilka asyst i wypracowanych goli
victor anichebe - za darmo przed obecnum sezoem, napastnik nr.4 zobaczymy co z tego wyjdzie

na wypożyczeniach:
w klubie filialnym - norwich: Adrian Bieniek (GK), dean santangelo (GK), joe dudgeon (OBR), jens van roosbroeck(DP)
w chievo - kieran richardson
w glasgow rangers - matthew killgallon

arvanis Partyzant

0
08.02.2013 11:39    #55
Eh, czy tylko ja gram w FMa na fikcyjnych zawodnikach? Jakoś tak sprawia mi większą frajdę buszowanie w nazwiskach, o których nigdy nie słyszałem i uczenie się świata gry od zupełnego zera...

sebik__lg Partyzant

0
08.02.2013 11:55    #56
No to ja też pokażę. Na początek powiem, że od początku chciałem grać zawodnikami U-23. I taki skład zrobiłem. Każdy zawodnik na tej samej pozycji gra tyle samo meczy (o ile to możliwe). Chcę dać każdemu szanse. Co mecz mam inny skład. Żaden zawodnik nie przekracza 80 tys. Euro tygodniówki. Większość poniżej 30 tys. Nie zdobyłem jeszcze żadnego mistrzostwa Anglii. Dwa razy drugi. Może w tym roku młodzież pokaże pazur.

Chelsea Londyn
FM 2011 (Update na sezon 2011/2012)
Sezon 2012/2013

Bramka:
-Delac
-Ter Stegen
-Areola

Obrona:
-David Luiz
-Musacchio
-Papadopoulos
-Romeu
-Bruma
-Situ
-Bertrand
-Cunningham
-Romario
-Aurier

Pomoc:
-Moussa Sissoko
-Clifford
-Kasami
-Alaba
-Eriksen
-Holzhauser
-McEachran
-Kakuta
-Goetze
-Iturbe
-Shaqiri
-Stryger Larsen
-Sarabia

Atak:
-Lewandowski
-Sturridge
-Bakambu
-Makengo
-Lukaku

siwyzel Partyzant

0
08.02.2013 12:13    #57
Wersja: FM 12
Klub: Southampton
Czas: marzec 2012 rok
Skład:
GK: Boruc (Wolny transfer);
DL: Danny Fox;
DC: Ashley Williams (4,5 mln ze Swansea), Jose Fonte;
DR: Nathaniel Clyne;
DMC: James Perch (1,4 mln z Newcastle);
MC : Tom Cairney (7 mln z Hull), Adam Lallana;
AML: Gaston Ramirez;
AMR: Guly do Prado;
ST: Jay Rodriguez;

Rezerwowi: Jamal Blackman (Wypożyczony z Chelsea), Steven Caulker (Wypożyczony z Tottenhamu), Igor Denisov (Wypożyczony z Zenitu), Jack Cork, Jason Puncheon, Christian Clemens (2,3 mln z Koln), Franco Di Santo (5 mln z Wigan);

albundy Partyzant

0
02.03.2013 10:10    #58
FM 2011

Mój drugi sezon w Dinamo Moskwa . Poprzedni zakończony na 3 miejscu i 1/16 finału pucharu Rosji. Skład na obecny sezon.

Bramkarze:
Władymir Gabułow - podstawowy w moim klubie, zmiennik w reprezentacji
Anton Szunin - solidny zmiennik, nie narzeka na siedzenie na ławie

Obrońcy:
Luke Wilkshire - świetny w destrukcji, słabszy w ataku, podstawowy prawy obrońca
Marko Lomić - wykonawca stałych fragmentów gry, głownie rożnych, często podłącza się do ataku, podstawowy lewy obrońca
Denis Kołodin - wykonuje karne, pewny punkt obrony, podstawowy stoper, wicekapitan
Władymir Granat - ubiegły sezon zaczął ba ławce, potem na lewej obronie, ale najlepszy jest na środku, gwarant kilku goli w sezonie

Iliasu Shilla - przed ubiegłym sezonem przyszedł za darmo, pierwsza część sezonu dobra, potem słabo, wobec dobrej postawy stoperów Kołodina i Granata żelazny rezerwowy
Nemanja Mijuskowić - młody utalentowany, środkowy obrońca, rezerwowy
Władymir Rykowski - młody rezerwowy lewy obrońca, włączyłem go do kadry przed tym sezonem
Nikita Cziczerin - jak wyżej tyle że prawy defensor

Pomocnicy:
Alexandru Epureanu - defensywny pomocnik, bardzo dobry na swojej pozycji, strzelił parę goli w sparingach, podstawowy
Aleksandr Kokorin - młody skrzydłowy, napastnik, gra lepsza niż wartości atrybutów, podstawowy prawy pomocnik, dostaje za dużo kartek
Igor Siemszow - rozgrywający, bardzo pewny, gwarantuje kilka bramek i asyst, kapitan. podstawowy gracz
Milan Badelji - młody skrzydłowy, rozgrywający, kupiłem go przed zeszłym sezonem za 4,4 mln funtów, podstawowy lewy pomocnik, wg. kibiców najlepszy zawodnik ubiegłego sezonu w moim teamie,

Aleksandr Riazancew - kupiłem przed obecnym sezonem z Rubina, prawy/lewy pomocnik, dobre wejścia z ławki w sparingach, kilka goli, asyst
Aleksiej Wasiljew - lewy pomocnik, rezerwowy, za ok. 1 mln kupiony z... nie pamiętam.... przed tym sezonem
Dymitrij Chochłow - rezerwowy defensywny pomocnik, bardzo doświadczony, chyba ostatni sezon w klubie
Adrian Ropotan - rezerwowy defensywny pomocnik, solidny
Jewgienij Baljakow - rezerwowy lewy pomocnik, kupiłem za 1,2 mln przed ubiegłym sezonem, w najbliszym okienku spróbuję sprzedać
Jurij Pietriakow - młody środkowy/defensywny pomocnik, bez rewelacji, ale solidny
Aleksandr Samiedow - prawy pomocnik, rezerwowy, ale nie zawodzi gdy wchodzi z ławki
Mitchell Donald - młodu Holender, prawy środkowy pomocnik, kupiłem przed ubiegłym sezonem za okolo 1,5 mln, rozczarowanie, rezerwowy

Napastnicy:
Guilherme - przed sezonem kupiłem z Dynama Kijów za 6,5 mln, w sparingach 12m 7g 4as, podstawowy napastnik
Nikita Burmistrow - kupiony w połowie zeszłego sezonu z Ałanii za 4,2 mln, w zeszłym sezonie 14m 8g, młody, przebojowy, podstawowy napastnik
Wadim Pronkin - młody ruski napastnik, parę goli w sparingach, talent

Ustawienie:
----Gabułow-----

-----Wilkshire---- ---Kołodin--- ----Granat----- ----Lomić----

-----Epureanu--------

-----Kokorin---- -----Siemszow----- -----Badelji------

-----Guilherme---- -----Burmistrov-----

Eskel Partyzant

0
07.06.2013 22:48    #59
FM 12, Tottenham, karierę rozpocząłem kilka dni temu. ;)

BR: Lloris/Friedel
PO: Walker/Kaboul
PSO: Kaboul/Alderweireld
LSO: Dawson/Vertonghen
LO: Baines/Ekkoto
LDP: Fellaini/Sandro
PSP: Moutinho/Huddlestone
PS: Lennon/Draxley
OP: Holtby/Dembele/Draxley
LS: Bale/Dembele
N: Damiao/Adebayor/Lacazette

krupa91 Partyzant

0
08.06.2013 12:10    #60
Chelsea Londyn 2020/2021
FM 13

Bramkarze:
- ter Stegen
- Tommy Hartmann
Obrona:
- Micah Richards
- Borja Matas
- Vladimir Kostic
- David Alaba
- Jamie King
- Nathan Ake
- Habib Dubois
- Sime Vrsaljko
Pomoc:
- Juan Mata
- Lucas Moura
- Federico Fuentes
- Oscar
- van der Linden
- Lazar Markovic
- Eden Hazard
- Granit Xhaka
- Jorjao
- Kendell Stewart
- Valentino Lazano
- Christian Eriksen
- Ton Cleverley
- Mats Pijnenburg
- Jack Rodwell
Atak:
- Romelu Lukaku
- Yassine Benzia
- Romano Martinovic

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.