Cześć, zdecydowałem się na napisanie tego tematu, ponieważ jestem już mocno wkurzony jeżeli chodzi o całość rozgrywki w fm 2013. Ogólnie gram w tą grę od fma 2010 i już dawno temu nauczyłem się grać i ogarniać rozgrywkę. Jednak w 2013 nie idzie mi absolutnie wcale i nie mam pojęcia dlaczego. W poprzednich fmach grając czołowym zespołem zwykle wygrywałem ligę i dochodziłem daleko w pucharach (w kolejnych sezonach bywało tylko lepiej), teraz grając Barceloną czy United non stop przydarzają mi się porażki czy remisy, kiedy gram z czołowymi zespołami bardzo rzadko udaje mi się wygrać, ogólnie gram piach. Kiedy walczę o utrzymanie to np. kiedy grałem Southampton zająłem ostatnie miejsce w lidze, kompletnie mi sie szło. Do gry Barceloną podchodziłem dwa razy i nic nie udało mi się poprawić. Grałem jeszcze m.in Corinthians czy Juventusem i również nie mogłem nic poradzić na słabą postawę zespołów. Jedynie Celticem udało mi się jako tako coś osiągnąć. Nie mam pojęcia co się zmieniło od fma 2012, że tak słabo mi idzie, bo stylu gry nie zmieniłem wcale. Ktoś może miał podobny problem, albo może ten fm jest po postu niedopracowany?
Najnowsze posty