Parę pytań

verchi17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.02.2013, 19:36    Pytanie
Witam mam parę problemów z taksą w FM 12.

1. Co zrobić, żeby moi zawodnicy nie pchali tak na siłę piłki do przodu. Chodzi o ofensywnych zawodników. Napastnika, skrzydłowych i of. pomocnika. Jest to bardzo denerwujące, szczególnie skrzydłowi denerwują, mogą zagrać piłkę do środka, ale nie, oni wolą albo kiwać się z 3 zawodnikami, albo walnąć długą piłkę na walkę napastnikowi. Skrzydłowi grają jak schodzący, atak. ze standardowymi poleceniami indywidualnymi. Ustawienia zespołu: standardowe, ofensywa, krótkie podania, tempo wolne, gra wąsko, plus gra na rozgrywającego na środku pomocy.

2. Moja defensywa jest strasznie dziurawa. Gram 4 obrońców i def. pomocnikiem. I nawet dużo słabsze drużyny, albo spokojnie sobie wjeżdżają bokiem i zagrywają w pole karne, albo podają bez problemu prostopadłe piłki między moimi obrońcami, którzy ustawiają się tak, że wszystko przechodzi i napastnicy rywala spokojnie dochodzą do piłek.

Pytania zadajemy w Suflerze, a tytuł tematu musi nawiązywać do jego treści.
Szemek

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.02.2013, 21:13

magikoon Partyzant

0
05.02.2013 20:58    #10
kurde zapisuje to a nadal zawodnik jest taki sam.. Jak mam to poprawnie napisać ?? :/

sxz69 Młody aktywista

0
05.02.2013 21:41    #11
Oczywiście mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, iż jakakolwiek ingerencja w bazie danych wiąże się z koniecznością rozpoczęcia gry od początku.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution