Nie da się nic ugrać? Już w drugim sezonie zdobyłem LM, a w trzecim wygrałem ligę. Nie wiadomo co dalej bo sejw mi się spieprzył
Puchacz usunąłem tą karierę, bo jak napisałem wyżej coś się spieprzyło i nie mogłem na nim dalej grać. Ale mogę Ci opisać jak to ustawiłem:
Taktyka 4-3-3( dokładniej 4-1-2-2-1). Reina - Johnson i Enrique jak boczni obrońcy z funkcją atak, Agger jako środkowy obrońca( który strzelał duży goli z rożnych - krótki słupek of course), obok niego obrońca z funkcją zabezpieczenie( tutaj grał u mnie Otamendi jako niski i szybki).
Dalej Lucas Leiva( Def. pomocnik - obrona/wsparcie). Przed nim Gerrard( wysunięty rozgrywający - atak (zaznacz częste strzały z dystansu))) i środkowy pomocnik(wsparcie).
Skrzydłowi jako schodzący napastnicy( tutaj niestety musisz kogoś kupić, ja miałem Reusa, Gaitana, Dzsudzsaka) oraz napastnik (lis pola karnego) czyli Suarez.
Taktyka - kontrola, gra piłką, podania na wolne pole, agresywny odbiór piłki, nękanie przeciwnika. Mam nadzieję, że to coś Ci pomoże.
Jeżeli nie masz skrzydłowych to spróbuj zrobić taktykę bez nich z Gerrardem jako ofensywnym pomocnikiem i wtedy na rozgrywającego daj Sahina/ Hendersona oraz dwójką napastników przed nim( lis - Sturridge i kompletny napastnik - Suarez)
Najnowsze posty