Kreatywni pomocnicy

Kroki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.02.2013 15:13    #11
Enzo, dzieki, Twoje rady okazaly sie bardzo pomocne, tu na koniec sezonu moi srodkowi wlasnie zaczeli super grac, rzeczywiscie cofniecie obrony duzo dalo.

verchi17 Partyzant

0
25.02.2013 21:57    #12
To ja mam jeszcze takie pytanie. Co zrobić, żeby moi skrzydłowi i napastnik nie pchali tak piłki do przodu. Często jak mają okazje spokojnie przegrać do tyłu to oni wolą zacząć się kiwać, albo pchać piłkę na siłę do przodu. Mam styl ofensywny, krótkie podania, wolne tępo, zawodnicy, wszyscy mają strzały na rzadko, drybling na środku. Skrzydłowi mają funkcje schądzący napastnik wsparcie, napastnik - kompletny napastnik. Liczę na jakieś dobre rady:D

KRaven031 Partyzant

0
26.02.2013 13:25    #13
"Rajdy z piłką" są prawdopodobnie za to odpowiedzialne, jak masz je ustawione?
Just Raven.

verchi17 Partyzant

0
26.02.2013 16:45    #14
No właśnie u wszystkich są ustawione na środku więc nie rozumie dlaczego aż tak pchają do przodu. Nie chce ustawiać na minimum, bo to znowu chyba byłoby za mało.

KRaven031 Partyzant

0
26.02.2013 16:49    #15
Sprawdź w jednym meczu co zrobią, jak dasz "Rzadko", tu nie ma miejsca na gdybanie. Może właśnie mają taką "mentalność", że wolą pobiec, niż podać, to ich trzeba utemperować.
Kiedy mój defensywny pomocnik nie chciał podawać, to go do tego zmusiłem. Jasne, teraz czasem podaje niecelnie, ale w ogóle zaczął :)
Just Raven.

Arcadius Partyzant

0
26.02.2013 16:57    #16
@verchi17
Grasz z ofensywna mentalnoscia co zacheca pilkarzy do gry do przodu i ryzykownych zachowan.

verchi17 Partyzant

0
26.02.2013 20:16    #17
Okk, zmieniłem na kontrole i ograniczyłem rajdy, i jest lepiej, chętnie podają do środkowych pomocników. Ale tu zrodził się kolejny problem, bo jak ci dostaną piłkę, to wtedy oni pchają na siłę do przodu:) Może nie aż tak bardzo, tylko nie wiem co zrobic, żeby oni chętnie podawali do tyłu i utrzymywali się przy piłce. Szczególnie denerwuję to jak wygrywam, a oni zamiast spokojnie sobie pograć piłka, to lecą na siłę do przodu i najczęściej 2,3 podania i strata. To samo z obrońcami, najczęściej wymienią kilka podań między sobą, ale pchają piłkę do przodu na siłę. Często jak mogą sobie spokojnie pograć od tyłu to po kilku podaniach, naglę któregoś nachodzi ochota na wypieprzenie piłki do przodu, z resztą tak samo jak mojego bramkarza. Bez żadnego intensywniejszego presingu przeciwnika, nie ma zagrożenia, a oni muszą do przodu pchać. Mam nadzieję, że macie jakąś radę na to:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution