[quote="piotrekboro"]Gietz czyli Twój update obejmuje zmiany CA/Pa które zostały wprowadzone wpatchu 13.3.0 dobrze rozumiem?[/quote]
Nie wiem, bo nie rozumiem pytania. Mój update to nakładka na patch 13.3 (obojętne czy dalej jest .0 czy .1), nie będzie działał na 13.1 czy 13.0.
[quote="robal15"]- jak zwykle silnik jest zbudowany na gotowych schematach, do których trzeba się podporządkować, jeśli chce się wygrywać mecze[/quote]
W jakim sensie? Brzmi jak teoria spiskowa trochę
[quote="robal15"]- nadal jednego zawodnika potrafi kryć aż 3 zawodników przeciwnika[/quote]
Jak w życiu.
[quote="robal15"]- jest możliwość zdobycia gola bezpośrednio z autu[/quote]
W jakim sensie? Zdarzyło ci się że wykonujący aut wrzucił piłkę do bramki i sędzia to uznał?
[quote="robal15"]- nadal boczni obrońcy to parodia [/quote]
W jakim sensie?
[quote="robal15"]- większość goli pada po dośrodkowaniach. Nawet w lidze hiszpańskiej, a tam tak się nie gra - wina zdefiniowanych schematów[/quote]
Nic takiego nie zauważyłem obserwując wiele spotkań. Sporo goli (zwłaszcza w 1. lidze) padało po jakimś zamieszaniu, dobitkach, jak w życiu.
[quote="robal15"]- połówka meczu potrafi magicznie minąć. Klikasz start meczu, i po sekundzie jest już koniec 1. połówki[/quote]
Pewnie masz ustawione pokazywanie kluczowych sytuacji. Tych bywa bardzo mało, co znowu jest bliższe rzeczywistości.
[quote="robal15"]- nie ma składnych akcji[/quote]
Ja widziałem sporo, a oglądałem Ekstraklasę i I ligę.
Najnowsze posty