Witam wszystkich. Od dluzszego czasu gram w fma 13. Zabawe poteguje fakt ze gram razem ze swoim lokatorem, gdyby nje to to pewnie po kilku tygodniac/miesiacach znudziloby mi sie. Ale do sedna. Wybralismy sobie lige angielska; ja gram liverpoolem a on tottenhamem, mamy juz 2019 rok! Na poczatku bylismy wyrownani a nawet z przewaga na moja strone ale z sezonu na sezon zaczela robic sie coraz wieksza roznica, i on jest teraz gora... wygral lige 2 razyz rzedu i teraz prawdopodobnie znowu sie obroni. Najlepsze jest to ze on nie uzywa do tego zadnej mysli taktycznej, poprostu gra tak o, ustawil sobie 4-4-2(diament) ustawienia wszystkie na domyslne, zadnych zalecen druzynowych jak i indywidualnych. Ja za to probowalem juz sporo ustawien, ofensywne, defensywne, rozne ustawienia indiwidualne kazdego zawodnika, kupywalem graczy ktorzy maja dobre te atrybuty ktorych wlasnie potrzebuje i nic lipa, ciagle w drugim szeregu, moge nawet podeslac save'a lub przeslac screeny z moim skladem, moze wy cos wymyslicie, chcialbym przeczytac tu kilka opinii, porad itp.
Z gory dzieki, pozdrawiam
Z gory dzieki, pozdrawiam
Najnowsze posty