[quote="Chris_Berk"]sama osoba Papieża powinna być raczej obiektem szacunku[/quote]
Za Jimmym Carrem:
"Mam dużo szacunku do Papieża. Lubię o nim myśleć jako o
Królu Pedziów"
A do offtopu tyczącego się szybkości rozgrywki - mnie tam całkiem szybko idzie, po prostu nie spędzam aż tak dużo czasu na szukaniu zawodników, po prostu wybieram tych, którzy mają najwiecej gwiazdek w raportach scoutów, każę ich obserwować w kilku meczach przez innych scoutów, a na końcu i tak wybieram tych z jak najwyższą determinacją i pracowitością. Dodatkowo starm się wybierać tylko tych, którzy są profesjonalni i ambitni, no chyba, że są materiałem na gwiazdę światowego formatu, wtedy mogę olać osobowość.
Jeśli chodzi o taktykę to staram się stworzyć taką, w której najlepsi gracze będą miały największe pole do popisu, ale i tak nie sprawdzę ich kiedy będę dłubał przy taksie, a nie rozgrywał mecze, więc rozgrywam mecz za meczem, wprowadzam korekty i zanim się obejrzę jest już sezona, a tam poza przejrzeniem składu kolejnego rywala i decyzją jak zagrać kolejny mecz to za wiele do roboty nie ma.
Więc... Powiedzmy, że 10 meczów może być w 5 godzin, ale też może być 5 meczów w 10 godzin... Oj różnie, różnie ;]
Edit : po spojrzeniu na statystyki save'a wychodzi, że średnio na sezon w FM2012 poświęciłem 57 godzin.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.06.2013 o godz. 23:28
Najnowsze posty