Ja swoją karierę zacząłem Lechem Poznań, właśnie jestem na początku 3 sezonu. Rozegrałem pierwszy sparing z Wartą Poznań - wygrana 3:2. Nie mam nigdzie nie mam historii poprzednich sezonów, ale w poprzednich dwóch wygrałem 2 razy Ekstraklasę, Superpuchar, oraz Puchar Polski. Przegrałem w tamtym sezonie w Pucharze Polski z Pogonią Szczecin - 4:2, dlatego iż nie doceniłem rywala i wystawiłem rezerwowy skład. W pierwszym sezonie przegrałem w 1/4 LE z FC Porto w rzutach karnych. Warto zaznaczyć, że piłkarze z Portugalii wygrali w finał. W poprzednich sezonie odpadłem w 1/8 z Sportingiem stosunkiem bramek. Wyszedłem z grupy w Lidze Mistrzów z 3 miejsca, a w grupie miałem Szachtar, oraz Atletico Madryt. Dzięki ciężkiej pracy mogę pochwalić się świetną kadrą, która mam nadzieję w tym sezonie sięgnie po puchar Ligi Europejskiej, albo powalczy na froncie w Lidze Mistrzów. Na transfery dostałem 6 mln euro. Kupiłem Michała Pazdana (800 tysięcy euro), oraz Gergo Loverncisca (1,1 mln), którzy wrócił do Poznania po nieudanym sezonie w lidze belgijskiej. Zamierzam pozbyć się Szewelukina (45 tysięcy euro), oraz Kamińskiego (2mln euro) i zakupić Łukasza Skorupskiego (1,5 mln euro) grającego w Celcie Vigo, oraz Patryka Stępińskiego z Widzewa.
Tak wygląda moja kadra:
Burić,
Kevin Olimpa,
Wołąkiewicz,
Henriquez,
Szewelukin,
Kamiński,
Pazdan,
Ukah,
Kędziora,
Czekaj,
Costa Nhamolinesu,