Jak osiągnąć sukces polskim klubem?

Sami212 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.01.2013, 16:14    Pytanie
Witam gram już 6 sezon legia warszawa i zdobylem tylko 4 mistrzostwa puchar polski z europejskiej pilki konczylem zawsze w grupie ligi mistrzow a w lidze europy wyszedlem z grupy mam juz nawet carlosa fierro co zrobic zeby wygrac np lige mistrzow albo dojsc chociaz do polfinalu? pozdrawiam

kowalsyk Partyzant

0
12.01.2013 12:45    #20
Ja mam trochę inne pytanie. Zacząłem karierę na łatce 13.1.2(po tej pierwszej większej naprawie silnika meczowego) i właśnie kończę 3 sezon Realem Sociedad. Mam zamiar objąć Lechię Gdańsk. I tu jest sedno mojego pytania. Czy terminarz w lidze polskiej na tej łatce jest normalny, czy jest ten z natłokiem spotkań na wiosnę?

BeKaSiak Partyzant

0
12.01.2013 14:41    #21
Tak jest! I do boju Lechia!

mistiq Partyzant

0
27.07.2013 21:36    #22
2033 r -fm 2012. próbuje uzyskać współczynnik reprezentacji tak duży, aby 2 drużyny były w LM automatycznie ( gdy wygram LM to są).
Ale niestety te ciołki z polskiej ligi nic nie umieją zagrać w tych pucharach...
Reputacja ekstraklasy 4,5 gwiazdki, finanse klubów także ok, ale i tak nie potrafią nic
Z ciekawości sprawdzę sobie save z 2012 i porównam do 2033, czy w ogóle zmieniły się obiekty młodzieżowe itp.

FastCat Partyzant

0
23.08.2013 13:52    #23
Witam,
Ja nie wiem czy to moja wina już czy moja drużyna to takie partacze że nie wierzę żeby mogli cokolwiek osiągnąć. Chciałem zacząć ambitnie, od 1 ligi polskiej wybierając Wartę Poznań, budżet żałosny, ale mają paru dobrych graczy (Adrian Lis-br to dla mnie mega talent, szybko się rozwija i świetnie broni), dokupiłem, a raczej wziąłem za free paru brazylijczyków do obrony i kilku do ataku różnych narodowości, ustawiłem wg. mnie najsilniejszy skład, ale wyniki marne jak cholera, czasami zdarzają się mecze ze mam 18 strzałów na bramkę, a tylko jeden gol, przegrywam u siebie z jakimiś outsaiderami ligowymi a czasem jadę do lidera i na jego własnym terenie wygrywam 2-0, nie wiem od czego to zależy, bo morale mają na "dobre" najmniej, kondycja czasami spada, ale raczej nigdy poniżej 85%. Nie wiem już jak tych dziadów ustawiać i jedynie mój komp na tym cierpi (dobrze że czasami okno zamknięte bo by laptop leżał na zewnątrz na chodniku).
Macie może jakieś wskazówki, wszystkie docenię, to mój pierwszy sezon, kasy na transfery 0, budżet płac przekroczony, nie wiem czy nie podarować sobie tej drużyny i zacząć od nowa inną.
Pozdrawiam

Orzelek18 Partyzant

0
23.08.2013 14:22    #24
Obecny miesiąc, taktyka, poziom jej zrozumienia przez zespół - wszystkie 8pkt, screen z przeprowadzonymi transferami lub orientacyjna data przeprowadzenia ich, co trenujesz w treningu przed meczowym, w jakim stylu prowadzisz rozmowy motywacyjne, no i 18 meczowa najlepsza według Ciebie.
bo opisałeś wszystko oprócz właśnie tych najważniejszych rzeczy związanych z dniem meczowym

pooh77 Partyzant

0
24.08.2013 20:19    #25
A czy te twoje sytuacje to nie są większości strzały z dystansu? Nie panikuj, zmień delikatnie ustawienia indywidualne dla napastnika, może środkowemu/wym pomocnikom, skrzydłowym (ogranicz/zwiększ swobodę, nastawienie; na tym poziomie raczej nie masz gości, którzy potrafią sadzić z dystansu, więc ogranicz to zupełnie). A jak długo grasz jedną taktyką? Daj im się zgrać, zrozumieć...

FastCat Partyzant

0
27.08.2013 13:19    #26
Witam,

Sorry że dopiero teraz odpisuje, ale byłem na wyjeździe. Taktyką gram 3-5-2 (przerzuciłem się z 4-4-2 bo to już była tragedia, bramki mi strzelali jak małemu dziecku). A więc wracając, gram 3-5-2 defensywnie, z cofniętym defensywnym pomocnikiem. Gram tą taktyką drugą połówkę sezonu. Od asystenta dostaję wiadomości że piłkarze są bliscy opanowania tej taktyki, więc chyba treningi mam meczowe ustawione ok. Trenują na "bardzo intensywnie".
Przedmeczowy trening mam ustawiony na "zrównoważony"

Linki ze screenami tu
http://s18.p(...)_yna.jpg
http://s13.p(...)zesp.jpg

Przeważnie w ciągu meczu ustawiam na utrzymanie piłki, podania skrzydłami i podania w pole karne.

Pozdrawiam

Nascimento1998 Partyzant

0
27.08.2013 16:45    #27
[quote="FastCat"]Witam,

Sorry że dopiero teraz odpisuje, ale byłem na wyjeździe. Taktyką gram 3-5-2 (przerzuciłem się z 4-4-2 bo to już była tragedia, bramki mi strzelali jak małemu dziecku). A więc wracając, gram 3-5-2 defensywnie, z cofniętym defensywnym pomocnikiem. Gram tą taktyką drugą połówkę sezonu. Od asystenta dostaję wiadomości że piłkarze są bliscy opanowania tej taktyki, więc chyba treningi mam meczowe ustawione ok. Trenują na "bardzo intensywnie".

Linki ze screenami tu

Przeważnie w ciągu meczu ustawiam na utrzymanie piłki, podania skrzydłami i podania w pole karne.

Pozdrawiam[/quote]

Trening bardzo intensywny cały czas???

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.08.2013 o godz. 16:46

FastCat Partyzant

0
27.08.2013 17:08    #28
[quote="Nascimento1998"][quote="FastCat"]Witam,

Linki ze screenami tu

Pozdrawiam[/quote]

Trening bardzo intensywny cały czas???[/quote]

no raczej tak. Za bardzo ich "molestuje"?

Morrfi96 Partyzant

0
27.08.2013 18:39    #29
[quote="Sami212"]Witam gram już 6 sezon legia warszawa i zdobylem tylko 4 mistrzostwa puchar polski z europejskiej pilki konczylem zawsze w grupie ligi mistrzow a w lidze europy wyszedlem z grupy mam juz nawet carlosa fierro co zrobic zeby wygrac np lige mistrzow albo dojsc chociaz do polfinalu? pozdrawiam[/quote]
odpowiednia taktyka, motywacja graczy, premie za sukces miedzynarodowy wysokie a przede wszystkim szczescie :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution