[quote="maciejgluszek"][quote="mi(L)an"][quote="maciejgluszek"][quote="mi(L)an"][quote="abcde"]Czy są jeszcze klucze do wersji beta? Rozumiem,. że na wersji beta można będzie kontynuować grę po 01.11.?[/quote]
może ktoś by raczył odpowiedzieć ?[/quote]
Co do kluczy to nie wiem, a na becie będzie mozna grać do 3 albo 4 listopada. potem będzie mozna kontynuować grę tylko na full wersji[/quote]
Pytanie czy warto już zaczynać rozgrywkę nastawioną na wiele sezonów, czy gra jest na tyle grywalna...?[/quote]
Nie wiem jak inni, ja czytałem opinie i forum zgłaszania bugów i przez to co czytałem stwierdziłem, że nie warto rozpoczynać gry do wyjścia full version. Jak się okazało, wczoraj wyszedł update do bety i z tego co czytałem, sporo bugów naprawili, ludzie generalnie są zadowoleni, więc wczoraj rozpocząłem "normalną" grę. Pewnie jakieś małe bugi jeszcze są ale został raptem tydzień do wydania full wersji.[/quote]
ogólnie gra po wczorajszym updat'cie jest jak najbardziej grywalna, na pewno jeszcze przez najbliższe dwa tygodnie wyjdzie kilka bugów ale nie odbije się to znacząco na rozpoczętej rozgrywce - ja tam samo zaczynam "normalną karierę"
Najnowsze posty