[quote="robal15"][quote="Lubie_Placki"]Liczyłem na to, że z nowa wersja zmaże plamę po bardzo nieudanej 13stce. Pierwsze wrażenie owszem, robi lepsze, ale nawet po aktualizacji bety gra się dosyć żałośnie. Prowadzę Fiorentinę i jedyny mecz jaki udało mi się wygrać to z Omonią w lidze europejskiej. Sparingi wygrane tylko z jakimiś ogórkami, start sezonu najsłabsze drużyny na jakie można było trafić - Sassuolo, Torino. Pierwszy remis 1-1 mimo całkowitej dominacji mojej drużyny, to ledwo udało mi się uratować remis. Drugi przeciwnik, gra początkowo zdominowana, tracę dwie nie wymagające komentarza bramki i przegrywam. Jak to jest, że przeciwnik strzela każdą bramkę po... nawet juniorzy nie robią takich błędów, więc ciężko o odpowiedni synonim. Każde wybicie bramkarza kończy się przejęciem piłki przez przeciwnika, prawy obrońca, który jest mijany jak tyczka i zawala bramke, z notą 9.0 zostaje zawodnikiem meczu. Ogólnie moim zawodnikom z bardzo czystej pozycji nie udaje się strzelić bramki, a sytuacja wypracowywana jest baardzo długo, tak przeciwnik podaje piłkę na skrzydło, boczni obrońcy z pressingiem Boenischa zostają wymijani, idzie wrzutka i od razu sytuacja. Do kolejnej aktualizacji chyba nie odpalę fma. 2 rozpoczęte kariery, dwie tak samo i dwa razy z nerwami wyłączam grę. Nawet zmiany taktyki na sparingach nie pomagały.[/quote]
Aha...czyli według Twojego rozumowania dobra gra to taka w której Ty wygrywasz, tak???[/quote]
Nie, to taka, w której piłkarze nie grają jak banda dzieciaków oraz jest w miarę realistyczna. Jak to jest, że 4 mecze z ogórkami kończą się 1 wygraną takiego zespołu jak Fiorentina? Wiadomo, że nie zawsze się wygrywa, ale dlaczego 9/10 idiotycznych błędów w meczu jest po stronie jednej drużyny?
Aha...czyli według Twojego rozumowania dobra gra to taka w której Ty wygrywasz, tak???[/quote]
Nie, to taka, w której piłkarze nie grają jak banda dzieciaków oraz jest w miarę realistyczna. Jak to jest, że 4 mecze z ogórkami kończą się 1 wygraną takiego zespołu jak Fiorentina? Wiadomo, że nie zawsze się wygrywa, ale dlaczego 9/10 idiotycznych błędów w meczu jest po stronie jednej drużyny?
Najnowsze posty