[quote="DanielloIII"][quote="Konradbis"]ladygaga twój nick już mówi wszystko a to że na forum jesteś od niespełna roku to jeszcze więcej. Nawet kultury Ci brak żeby się wypowiedzieć. Twoje żałosne komentarze zatrzymaj dla siebie bo nic konstruktywnego one nie wnoszą. Silnik meczowy ma dużo błędów i zamkniesz się kiedy SI wyda kolejną łatke. U mnie obrńca zrobił wślizg drugiemu obrońcy a sytuacja z meczu arsenal- dortmund to całkiem co innego tam obrońca nawet nie tknął bramkarza tylko chciał zablokować dośrodkowanie ale mu nie wyszło. Ta wypowiedź pokazuje twoją znajomość tematu nawet tego meczu nie oglądałeś tylko recenzje w gazecie przeczytales[/quote] Że tak powiem takie sytuacje zdarzają się w realnym świecie obrońcy czasem sobie przeszkadzają sobie nawzajem, może masz mały współczynnik zgrania drużyny ? albo zmieniłeś obrońce przed meczem ? Nie wiem, ale na pewno sie zdarzają błędy gdzie obrońca wpadnie, wbiegnie,wytrąci z równowagi czy inne głupie rzeczy w realnym świecie. Mi opisana sytuacja przez Ciebie osobiście nie zdarzyła się , i gra Mi się przyjemnie po 4 meczach mam 5 pkt a gram Puszczą Niepołomice więc wg mnie sukces aa straciłem 5 bramek. Nie mówię że w tej chwili Ten menedżer to klasa światowa, dużo można poprawić, Mi osobiscie brakuje suwaczków i ciężko sie przestawić ale jakoś leci. Ale trochę to już nużące że za każdym razem jak się zdarzy jakiś błąd zawodnika albo gra swojej drużyny nie idzie po myśli osoby prowadzącej swoje żale wylewają osoby tutaj,zamiast pomyśleć pokombinować, a nuż wina leży właśnie po stronie menedżera a nie silnika meczowego (nie mówie że jest dobrze z silnikiem ale też nie ma mega tragedii czekam na łatkę) przypomną że na grę zespołu składa się dużo czynników od pogody,szczęście po zadowolenie i zgranie szatni aż po zwykłą dyspozycje dnia.[/quote]
Obrońcy się nie zderzają?
Ostatni szlagier Polski - Broź z Koseckim. Takie starcie, że jeden musiał zejść, a drugi miał wielkiego siniaka
Pozdrawiam
Obrońcy się nie zderzają?
Ostatni szlagier Polski - Broź z Koseckim. Takie starcie, że jeden musiał zejść, a drugi miał wielkiego siniaka
Pozdrawiam
Najnowsze posty