[quote="McMoney"][quote="DanielloIII"][quote="Nascimento1998"]Kiedy można się spodziewać( i czy wogóle) nowej łatki do FM 2014, która poprawi katastrofalną grę defensywy i oceny pomeczowe?
Pytam, ponieważ nie wiem czy ryzykować i zaczynać karierę.[/quote]
Kolego a czy są jakieś problemy gry obronnej ? Prędzej są problemów ofensywie i masę nie wykorzystanych sytuacji ale obrona mi sie spisuje najlepiej od lat. Pozdrawiam.[/quote]
Masę niewykorzystanych okazji? Okej, w moim przypadku pudłuje czasem w dziwnych sytuacjach, ale nie jest ich zbyt wiele. Dowód na to, że po 20 kolejkach mam ponad 50 bramek strzelonych, ale co z tego, jak prawie tyle samo straconych? Marnowanie stuprocentowych sytuacji akurat w tym FM nawet tak nie razi, ba - ja nawet nie zwróciłem na to uwagi i się tego nie czepiam. Za to gra obronna i te hokejowe wyniki to już parodia. Mam nadzieje, że wcześniej jak przed świętami wyjdzie jakaś łata/fix czy cokolwiek, co by to naprawiło.[/quote]
powiem szczerze zaistniałych sytuacji że obrona robi głupie babole czy to moja czy przeciwnika nie zobaczyłem,oraz dziwnych winników również nie
Najnowsze posty