Witam, to że nowa wersja FMa nas nie rozpieszcza to już wiemy wiekszosc z was narzeka na obroncow choc ja sie z tym nie zgadzam bo obrona u mnie to wymiata i nie pamietam w porzednich wersjach zeby w polowie pierwszego sezonu stracil tak malo goli (raptem 6 w lidze z czego tylko raz stracilem 2 bramki w meczu 4 razy po jednej i az 12 czystych kont . Domyslam sie ze glownie to chodzi wam bardziej o ich zachowanie w obronie niz skutecznosc no ale jesli obrona jest skuteczna to po co sie tym przejmowac . Dla mnie zmora to srodkowi napastnicy i schodzacy ze skrzydla !!! Grajac Barcelona w 17 meczach strzelilem raptem 30 czyli niecale 2 bramki na mecz co jak na potencjal i sile napadu wrecz tragedia !!! Neymar w 21 meczach strzelil raptem 4 bramki z czego 2 w jednym meczu srednia to 6.64 ! Messi w 16 meczach w lidze strzelil 6 bramek z czego 3 z karnego srednia 6.96 ! W kazdym meczu jestem w posiadaniu pilki miedzy 60-70 % strzaly na bramke miedzy 20-30 lub czasem nawet wiecej i czasami strzele tylko 1 bramke a przeciwnik ma ok. 6-10 strzalow a i tak czasem wbije ta jedna ! Przeciez golym okiem widac ze przy takich statystykach i z takimi graczami jakich ma Barsa to powinni spokojnie wbijac min 3 bramki. Messi gra na szpicy i jaka role bym mu nie dal to tragedia, wychodzi sam na sam to zawsze wybroni bramkarz, a wogole z 90 % strzelonych bramek to i tak wpada po sparowaniu bramkarza rywali (WTF?). Weic sie pytam jaki tu realizm zw tej grze? Grac i kombinowac jak oszukac kompa czy grac realnie stosujac normalna taktyke ?
Najnowsze posty