Witam wszystkich.
Gram w naszą ukochaną grę od ponad 15 lat.Jeśli chodzi o aktualną wersję to powiem że dawno nie byłem tak pozytywnie zaskoczony.Zazwyczaj czekałem 2-3 miesiące zanim wiele rzeczy zostało poprawione i dopiero po tym zaczynałem rozgrywkę.Jak dla mnie to wygląda to tak :
Na plus :
+bardzo ale to bardzo widoczne przyspieszenie działania naszej gry
+o wiele bardziej przejrzysta
+pokazywanie po strzelonej bramce profilu zawodnika z info ile już strzelił goli (choć to czasami się buguje i nie jest ta informacja wyświetlana)
+po zmianie zawodnika nie trzeba szukać go nisko w zmianach tylko wskakuje od ręki w miejsce zmienionego (jeśli każdy rozumie o co mi chodzi
)
+negocjacje z zawodnikami i klubami - została dodana opcja że jest możliwość negocjacji live
+podsumowywanie rozgrywek - kto zaliczył największą wtopę , kto spisał się w nich dobrze (bardzo mnie to ucieszyło bo Legią w pierwszym sezonie doszedłem do półfinału LM i zostałem tam umieszczony jako zrobienie największej niespodzianki)
+ustalanie stylu gry zespołu podczas podpisywania kontraktu - super sprawa
+transfery - kluby nie wycofują się już po odrzuceniu pierwszej oferty za naszego zawodnika tylko podbijają do niebotycznych kwot (pewnie tak samo jak my jak chcemy kogoś pozyskać) i tak np udało mi się za Furmana wziąć 8 mln Euro
+dobrze zrobiony terminarz , nie ma takich problemów jak w 2013 że grało się 4 mecze w tygodniu
Na minus :
-do poprawiania sporo w silniku meczowym ale to jest standard
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z aktualnej wersji - jak dla mnie 9,5/10
Najnowsze posty