[quote="tsh"]Pograłem chwilę w nowe dzieło od Sports Interactive i gra doprowadza mnie nieraz do szewskiej pasji. Nie wiem czy można nazywać to pechem, czy po prostu nie ogarniam tej gry w przeciwieństwie do poprzedniczek. Nie raz jest tak że prowadzę grę jest wszystko sytuacje, strzały, fenomenalne parady bramkarza przeciwnika i nagle jeden strzał z ich strony i bramka. Nie gram jakimiś tuzami, zacząłem sezon polskiej ekstraklasy Cracovią skazywaną przed sezonem na pożarcie. Przeglądając kadrę znalazło się tam kilku perspektywicznych zawodników, posprzedawałem cały "zbedny szrot" i gwiazdki zarabiające zdecydowanie za dużo jak na finansowe realia mojej drużyny, i w pierwszym sezonie byłem przez chwilę nawet w ścisłej trójce by na koniec wylądować na 6 miejscu. No ale to temat na osobą rozmowę. Chciałem załączyć obrazek który charakteryzuje wiele moich meczów w sezonie nr 2 i 3. Wspomnę jeszcze tylko o tym że dziwie się ze moja druzyna moze jechac do liderującego Lecha czy Legii i zrobic tam wynik 3:6 a u siebie dostać z ogórkami 0:3, troche to zraża do gry i po kilku takich spotkaniach musze odreagować fajką/filmem
A tu screen prezentujący obraz gry w co drugim meczu mojej druzyny:
http://scr.hu/79p/myrnu[/quote]
42 strzały tylko 10 celnych czyli pewnie walą z dystansu, trzeba właączyć w poleceniach drużyny podania w pole karne żeby je zminimalizować ale i tak czasem z dystansu walną
ja Barceloną w kilku meczach miałem ponad 40 strzałów ponad 20 celnych i ile bramek udało mi sie strzelić w takich meczach? jedną !!! hahaha Barceloną no rozumiem w jednym dwóch meczach to sie może zdarzyć ale ja przez cały sezon na ok 60 różnych rozegranych meczach w 17 stzreliłem tylko jedną bramkę przy miażdzącej czasmi przewadze i statystykach strzałów hahaha a Messi to tragedia grając na szpicy czasami potrafił oddać tylko 1 strzał oczywiście niecelny, albo 6 i jeden celny masakra normalnie
Najnowsze posty