Też dziwi mnie to, że dział z talentami do 14 jeszcze się nie pojawił. Ja ze swojej strony polecam także EDERA ALVAREZA BALANTE, jednak trzeba za niego trochę kasy wyłożyć. Kolejny śo który znalazł się w moim Southampton (udało mi się go sprowadzić za friko) - DORIA. Napastnik - Gabriel BARBOSA - zdobywa gole jak na zawołanie. Victor WANYAMA - król środka pola, u mnie biją się o niego najlepsze kluby Europy. Juan Fernando QUINTERO - u mnie mózg drużyny, mnóstwo asyst, a i bramek sporo zdobywa, jego równie znakomity zmiennik James WARD-PROWSE. Z ciekawszych zawodników myślę, że jeszcze Luke SHAW, Nathaniel CLYNE, Jonathan SILVA (boczni obrońcy), Mohamed SALAH, VITINHO (bramkostrzelni skrzydłowi), Adam MAHER, Mats DAEHLI, Alen HALILOVIC (ofensywni pomocnicy), Morgan SCHNEIDERLIN, Arijan ADEMI (srodkowi pomocnicy), KARA (obrońca), Yassine BENZIA, Mauro ICARDI (napadziorzy, szczególny kozak ten pierwszy). Jedynie mam problem żeby za jakąś rozsądną cenę znaleźć młodego, perspektywicznego bramkarza. Wiadomo, potem są ciekawi newgeni, ale jak ktoś zna młodego, dobrego bramkarza który w grze jest "od początku" i na którego nie będę musiał wyłożyć kilkudziesięciu mln euro to poproszę o nazwiska.
No i generalnie te talenty myślę, że do klubów z w miarę wysoką reputacją i w miarę budżetem.
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 27.11.2013 o godz. 00:58
Najnowsze posty