FM 14

Ronnie19 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.11.2013, 01:27    Pytanie
Kiedy wkoncu rusza talenty do najnowszego fma?

sqter Partyzant

0
26.11.2013 14:07    #1
również chciałbym zapytać o to kiedy na stronie pojawią się talenty, a jak ktoś kogoś już odkrył to może by się w tym temacie podzielił z nami :)

mb15juve Partyzant

0
26.11.2013 16:10    #2
Alvaro Ampuero, nie wiem (nie pamietam) jak z jego atrybutami na poczatku gry, ale u mnie w Padovie wymiata. Gram 3 sezon i jego srednia zawsze oscyluje w granicach 8.0, mnostwo asyst i moj motor napedowy na lewym skrzydle (WBO L). Jedyny jego mankament to podatnosc na kontuzje niestety.

JiMi De La... Partyzant

0
26.11.2013 16:58    #3
Balanta, argentyński środkowy-obrońca, lewonożny, dobrze radzi sobie i na lewej flance, wysoki, dobrze zbudowany. Po roku aklimatyzacji podstawowy obrońca w Milanie.

mr_archie Partyzant

0
27.11.2013 00:43    #4
Też dziwi mnie to, że dział z talentami do 14 jeszcze się nie pojawił. Ja ze swojej strony polecam także EDERA ALVAREZA BALANTE, jednak trzeba za niego trochę kasy wyłożyć. Kolejny śo który znalazł się w moim Southampton (udało mi się go sprowadzić za friko) - DORIA. Napastnik - Gabriel BARBOSA - zdobywa gole jak na zawołanie. Victor WANYAMA - król środka pola, u mnie biją się o niego najlepsze kluby Europy. Juan Fernando QUINTERO - u mnie mózg drużyny, mnóstwo asyst, a i bramek sporo zdobywa, jego równie znakomity zmiennik James WARD-PROWSE. Z ciekawszych zawodników myślę, że jeszcze Luke SHAW, Nathaniel CLYNE, Jonathan SILVA (boczni obrońcy), Mohamed SALAH, VITINHO (bramkostrzelni skrzydłowi), Adam MAHER, Mats DAEHLI, Alen HALILOVIC (ofensywni pomocnicy), Morgan SCHNEIDERLIN, Arijan ADEMI (srodkowi pomocnicy), KARA (obrońca), Yassine BENZIA, Mauro ICARDI (napadziorzy, szczególny kozak ten pierwszy). Jedynie mam problem żeby za jakąś rozsądną cenę znaleźć młodego, perspektywicznego bramkarza. Wiadomo, potem są ciekawi newgeni, ale jak ktoś zna młodego, dobrego bramkarza który w grze jest "od początku" i na którego nie będę musiał wyłożyć kilkudziesięciu mln euro to poproszę o nazwiska. :) No i generalnie te talenty myślę, że do klubów z w miarę wysoką reputacją i w miarę budżetem.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 27.11.2013 o godz. 00:58

mb15juve Partyzant

0
27.11.2013 09:07    #5
Ma ktos z Was screena do Lorenzo Crisetiga z sezonu 2016+ ??
Moja druzyna w miare kompletna, poszukuje jedynie zmiennikow, wysunietego lewego obroncy, srodkowych obroncow, kogos do srodka pola i cofnietego/odgrywajacego napastnika. Gram Padova 2016 rok.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
27.11.2013 13:38    #6
Wg mojej wiedzy talenty się uzupełniają i pojawią się "masowo".
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

pula1991 Partyzant

0
28.11.2013 10:43    #7
Hm ja zacząłem Sandencją i tak na 100% polecam dwóch skrzydłowych którzy świetnie spisują się jako schodzący napastnicy Bartłomiej Szeliga i Szczepański, w tej chwili nie pamiętam imienia :D jak również Steven Edwards bardzo solidy defensywny pomocnik/srodkowy pomocnik ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.