Łatka do FM 2014

|\\//| Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.11.2013 07:24    #31
[quote="Nascimento1998"]Wie ktoś już kiedy się spodziewać tej nowej łatki?
Rozpocząłem dzisiaj karierę Lechem Poznań, pierwszy sparing z Club Bruggie przegrany 0-4, może słaba gra obronna nie rzucała się aż tak w oczy, ale oceny w granicach 4.6-5.5 to dla moich ośmiu obrońców (zmieniłem cały skład w przerwie i o dziwo młodzi, w większości z rezerw, grali lepiej i stracili tylko jedną bramkę po przerwie) norma.[/quote]
Też Lechem gram w pierwszym sezonie na samym początku rozegrałem 6 sparingów + mecze w el. LE i trochę sobie posiedziałem nad taktyką i nad mentalnością zawodników. Wnioski są takie, że dla każdego zawodnika ustawiałem osobno polecenia co dało taki efekt że nie miałem w większym stopniu problemu w obronie do czasu gdy dwóch podstawowych defensorów złapało kontuzję. Jeden 7 miesiące, drugi półtora miesiąca. Ale na szczęście udało się od zarządu trochę kasy wydusić na transfery tak że latem zakupiłem trzech piłkarzy no i oczywiście jeszcze rezerwy. Więc tak w pierwszym sezonie wygrałem ligę choć po przed podziałem byłem trzeci przed Legią i Wisłą, ale jak się wygrywa siedem meczy to nie może być nic innego jak pierwsze miejsce a w LE do ćwierć finału doszedłem a tam trafiłem na i tu szok Barcelone która odpadła z LM i grała w LE. Prawie udało mi się wygrać ale w Poznaniu 1:1 a w Hiszpanii 0:0. W drugim sezonie awans do fazy grupowej LM i tu na razie się zatrzymałem.

Nascimento1998 Partyzant

0
26.11.2013 19:27    #32
I co się dzieje z tą łatką? Miała być już dwa-trzy tygodnie temu???

ladygaga Partyzant

0
26.11.2013 19:55    #33
[quote="Nascimento1998"]I co się dzieje z tą łatką? Miała być już dwa-trzy tygodnie temu???[/quote]

Debil z SI napisał ze nie wie bo narazie stoja w miejscu,wszyscy na forum SI sa wkurwieni.

DanielloIII Partyzant

0
26.11.2013 22:58    #34
[quote="ladygaga"][quote="Nascimento1998"]I co się dzieje z tą łatką? Miała być już dwa-trzy tygodnie temu???[/quote]

Debil z SI napisał ze nie wie bo narazie stoja w miejscu,wszyscy na forum SI sa wkurwieni.[/quote]

Czy za obrażanie innych osób,nie powinien dostać jakieś kary ? Oraz bym poprosił linka gdzieś on to niby napisał bo ja jakoś nie dam rady znaleźć. A po za tym jak sie dobrze orientuje to nikt oficjalnie z SI nie podał kiedy ma być łatka. (jeżeli sie mylę to też bym prosił o linka,bo to by mnie ciekawiło). Jeżeli na takie coś będzie Tu pozwalano to by znaczyło że Cm rev stacza się na dno. Chamstwo powinno być tępione.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.11.2013 o godz. 23:00

Willson Partyzant

0
27.11.2013 11:09    #35
%$#^ z SI rzeczywiście tak napisał.
Któraś strona z zakresu 56-60 na forum SI.
Ja nie tyle nazwałbym go debilem, a po prostu złodziejem. Tak, ludzie z SI to złodzieje.Sprzedają CRAP jako pełnowartościowy produkt.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

n0wak Partyzant

0
27.11.2013 12:39    #36
Mam nadzieję, że poprawią w edytorze błędy przy dodawaniu niższych lig, a w enginie pozwolą na grę środkiem, bo co już było powiedziane większość bramek strzela się skrzydłami. Mniejsze błędy raczej załatają.

robal15 Młody aktywista

0
27.11.2013 13:12    #37
[quote="Willson"]%$#^ z SI rzeczywiście tak napisał.
Ja nie tyle nazwałbym go debilem, a po prostu złodziejem. Tak, ludzie z SI to złodzieje.Sprzedają CRAP jako pełnowartościowy produkt.[/quote]

Ciekawe, po ilu latach będziemy mogli się w końcu nacieszyć grywalną wersją tej gry. Ja w tego crapa już nie gram od prawie miesiąca.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

ladygaga Partyzant

0
27.11.2013 13:13    #38
[quote="Willson"]%$#^ z SI rzeczywiście tak napisał.
Ja nie tyle nazwałbym go debilem, a po prostu złodziejem. Tak, ludzie z SI to złodzieje.Sprzedają CRAP jako pełnowartościowy produkt.[/quote]

Złodzieje to mało powiedziane,ludzie są strasznie wkur... ,ci ktorzy myślą ze nie ma bugów niech poczytaja forum SI,a patch prawdobodobnie nie wyjdzie jeszcze w tym tyg,nie ma co nawet zaczynać normalnej kariery bo pewnie po patchu trzeba bedzie i tak zacząć od nowa.

Willson Partyzant

0
27.11.2013 16:33    #39
Ja myślę, że oni po prostu nie za bardzo wiedzą co zrobić. W tym silniku, który jest zapewne zbieraniną z kilku edycji Fm jest już tak nasrane, że coby nie zmienili to jeebie się coś innego.
Miesiąć ! Ku****** miesiąc łatają grę. To jest mega przekręt. Jest już prawie 6000 postów w temacie o ocenie łatki.
Zresztą sami sobie przeczą. Neil Brock napisał w zeszłym tyg. że ME mają ukończony i tylko kilka poprawek ich czeka technicznych w grze.W tym tyg. Paul C. napisał, że goowno mają zrobione i UJ wie kiedy będzie patch.
Żeby było śmieszniej to instruują moderatorów aby łatanie gry nie nazywać patchowaniem, a updatowaniem.
Czytaj: jak mi w aucie jebnie silnik, to gwarant wymianę silnika nazwie tuningiem rzeczy w domyśle sprawnej. UJ że nie działa.To update samochodu a nie jego naprawa.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

ladygaga Partyzant

0
27.11.2013 16:39    #40
[quote="Willson"]Ja myślę, że oni po prostu nie za bardzo wiedzą co zrobić. W tym silniku, który jest zapewne zbieraniną z kilku edycji Fm jest już tak nasrane, że coby nie zmienili to jeebie się coś innego.
Miesiąć ! Ku****** miesiąc łatają grę. To jest mega przekręt. Jest już prawie 6000 postów w temacie o ocenie łatki.
Zresztą sami sobie przeczą. Neil Brock napisał w zeszłym tyg. że ME mają ukończony i tylko kilka poprawek ich czeka technicznych w grze.W tym tyg. Paul C. napisał, że goowno mają zrobione i UJ wie kiedy będzie patch.
Żeby było śmieszniej to instruują moderatorów aby łatanie gry nie nazywać patchowaniem, a updatowaniem.
Czytaj: jak mi w aucie jebnie silnik, to gwarant wymianę silnika nazwie tuningiem rzeczy w domyśle sprawnej. UJ że nie działa.To update samochodu a nie jego naprawa.[/quote]

No dokładnie myślałem ze patch wyjdzie max w tym tyg a z tego co piszą wynika że pewnie dopiero po świetach.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.