[quote="ladygaga"][quote="sCan"][quote="PavS"]Chyba będziemy musieli poczekać na grywalną wersje do lutego. Silnik jest tak skopany, że naprawiając jedną rzecz psują inną. Kontry są zabójcze, można oddać 30 strzałów przy 1 przeciwników i zremisować 1-1. Jeżeli trafiłoby się to raz czy dwa to bym nie narzekał, takie mecze się zdarzają, ale podobny schemat występuje w co drugim spotkaniu. Obrońcy dalej są mijani jak tyczki, co prawda częściej decydują się na wślizg, ale dalej nie przynosi to większych rezultatów.
To chyba najgorsza wersja tej gry jaka wyszła. Tak swoją drogą, ja bym się wpełni zadowolił 12 z bazą danych z 14, szkoda, że nikt nie wpadł na taki pomysl.[/quote]
Radzę wziąć się za analizę taktyki, a nie błędów gry.[/quote]
Dokładnie, u mnie zdarzały sie mecze ze mialem 60% posiadania pilki a i tak przegrywałem,przeciwnik dobrze wykonywał stałe fragmenty gry,jeszcze jak ktos napisze ze takie mecze sie nie zdarzaja to go wysmieje. Sam tworze dopiero taktyke ,testuje itp itd,wkoncu chyba mi sie udało na 6 meczy 4 wygrane,1 remis i 1 przegrana. Jak dla mnie wiekszosc tutaj to dzieci ktorzy mysla ze jak sciagną taktyke z zagranicznego forum beda wszystko wygrywać,w fm jest duzo szczegółów ktore wplywaja na gre naszych zawodnikow.[/quote]
Dokładnie. Ja grając w CM, a teraz FM oczekuję od gry tego, że będzie ciężko. Jak przegram 7 meczów i ósmy w końcu wygram, to będę miał satysfakcję z udanego doboru taktyki i graczy. Tak było w CM 3 i jest w chwili obecnej.
Najnowsze posty