[quote="karma85"]Czy zauważył ktoś coś dziwnego z sędziami po tej aktualizacji?? rozegrałem parę meczów i w każdym sędzia popełniał kuriozalne błędy i mają oceny w przedziale 2-5 i sprawdziłem i prawie wszyscy sędziowie w rozgrywkach tak mają. Jak mieli oceny normalne 7,8,9 tak teraz wszyscy mają takie niskie. I na przykład karne podyktowane, których nie powinno być, albo czerwone kartki jak nie było faulu :/ i uznawanie bramek jak był spalony, albo nieuznawanie jak go nie było. Przy tym kuriozalne samobóje albo wślizgi, po których piłka ląduje w bramce... i gram tymi skrzydłami i jak wtedy funkcjonowało to dobrze, tak teraz jak naprawili ten środek pola tak skrzydła momentalnie zrobiły się beznadziejne... nie wiem, ale jak tak ma być to co to za przyjemność grania jak się niesprawiedliwie przegrywa mecze. I nie piszcie tu o taktyce bo ciemny nie jestem i się znam na tym taktyka tu nie ma nic do błędów gry. Jestem rozczarowany, mogłem nie ściągać tej aktualizacji, bo po niej jest jeszcze gorzej niż było. Jeszcze przy moim składzie, żeby tacy dobrzy zawodnicy nie mogli trafić do pustej bramki z bliska to kpina. A obrońcy którzy obiegają piłkę dookoła, którą mogli by spokojnie przejąć. To obiegną i poczekają aż przeciwnik ją sobie łaskawie zabierze. I teraz legendarni gracze fm'a hejtujcie, że nie umiem grać i zrzucam to na błędy. A oni jeżeli wypuszczają już jakąś łatkę to powinni ją najpierw sprawdzić a nie wypuszczać coś co jeszcze bardziej psuje grę, a później będą to naprawiać pół roku.[/quote]
1) Skoro masz oryginalnego Fm'a to nie miałeś chyba wyboru by ściągnąć patcha czy nie ( automatycznie steem pobiera)
2) Ja mogę otwarcie powiedzieć że co do błędów to zmyślasz, bo nawet przed aktualizacją nie widziałem czegoś takiego co Tu piszesz, po patchu gra jest jak NAJBARDZIEJ GRYWALNA , przed zresztą też. Nigdy mi sie nie zdarzyło żeby obrońca obiegał piłkę, nie mówie tu tylko o 14 ale w 13,12,11,10,09,08,07,06,05 nie zdarzało mi się żeby moi obrońcy tak sie zachowywali. Co do pustych bramek i nie strzelonych goli, owszem raz nawet Totti nie walną mi do pustaka
1) Skoro masz oryginalnego Fm'a to nie miałeś chyba wyboru by ściągnąć patcha czy nie ( automatycznie steem pobiera)
2) Ja mogę otwarcie powiedzieć że co do błędów to zmyślasz, bo nawet przed aktualizacją nie widziałem czegoś takiego co Tu piszesz, po patchu gra jest jak NAJBARDZIEJ GRYWALNA , przed zresztą też. Nigdy mi sie nie zdarzyło żeby obrońca obiegał piłkę, nie mówie tu tylko o 14 ale w 13,12,11,10,09,08,07,06,05 nie zdarzało mi się żeby moi obrońcy tak sie zachowywali. Co do pustych bramek i nie strzelonych goli, owszem raz nawet Totti nie walną mi do pustaka
Najnowsze posty